Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako zaraditi novac preko Android telefona?

Kako zaraditi novac preko Android telefona?

Evo kako da za veoma kratko vreme, uz svoj pametni telefon i čak tablet računar, zaradite neki dinar. Što najbitnije ne morate da dosađujete ljudima već samo da instalirate aplikaciju i pratite navođenja.

Kada pogledate svoj telefon, on vas verovatno više asocira na trošak nego na zaradu preko njega, zar ne? Svaki telefon prvo košta, dakle tu počinjemo sa matematikom koja potvrđuje da posedovanje i korišćenje košta.

 



Sledeće je pozivanje, slanje poruka i internet preko telefona, takođe sve to košta. Da ne pominjemo , futrole, nalepnice, zaštitne folije, flip cover zaštite i slično.  Ipak, zahvaljujući nekim aplikacijama, koje se mogu naći na Google Play prodavnici, preko Android telefona može se zaraditi neki dinar. Evo koje su to aplikacije i kako funkcionišu.

AppCasher

Ako vam se čini da testiranje igrica i vreme potrošeno kroz zabavu kao zgodan način da zaradite neki dinar, onda je AppCasher prava stvar za vas! Možete zaraditi kredit instaliranjem pojedinih aplikacija i startovanjem istih. Taj kredit se kasnije može konvertovati u vaučere za Amazon ili iTunes. Naravno tu je opcija da transferujete kredit na vaš PayPal nalog i koristite ga kao pravi novac. Za svakog novog korisnika ove aplikacije kojeg ste vi pozvali da se pridruži, dobijate dodatni keš koji možete iskoristiti na način koji vama odgovara.

Aplikaciju preuzmite sa priloženog linka jer je ona uklonjena sa Google Play prodavnice:

>> AppCasher <<

Da biste mogli da je instalirate sa memorije vašeg telefona morate da štiklirate opciju “Nepoznati Izvori”. Na priloženom linku imate detaljno uputstvo:

>> Kako da omogućite instaliranje aplikacije sa telefona ili microSD kartice? <<



Google Opinion Rewards

Malo je iznenađujuće da baš Google ima svoju aplikaciju preko koje može da se zarađuje, barem je nama tako. Pomoću ove aplikacije se tačnije zarađuje Google Play kredit putem popunjavanja nekih anketa. Kada se god pojavi neka dostupna anketa dobijate obaveštenje koje vas podseća da imate mogućnost da zaradite. Sve što treba da uradite je da provedete nekoliko minuta popunjavajući anketu. Čim zaradite svoj kredit možete ga iskoristiti u Google Play prodavnici kupovinom neke aplikacije, muzičkog ili video sadržaja. Imajte na umu da sve ankete moraju da se popune odmah nakon primljenog obaveštenja da je dostupna. Ukoliko je ubrzo ne popunite ona će nestati. Savetujemo da ne propuštate ankete jer se nekada dešava da ankete ne stižu često.

Aplikaciju preuzmite sa Google Play prodavnice ili sa priloženog linka:

>> Google Opinion Rewards <<



Ukoliko vam Google Play prodavnica prikazuje obaveštenje da je ova aplikacija nekompatabilna sa vašim uređajem, onda sa priloženog linka preuzmite onu koja će sigurno raditi na vašem telefonu:

>> Google Opinion Rewards <<

Da biste mogli da je instalirate sa memorije vašeg telefona morate da štiklirate opciju “Nepoznati Izvori”. Na priloženom linku imate detaljno uputstvo:



>> Kako da omogućite instaliranje aplikacije sa telefona ili microSD kartice? <<

MintCoins

Umesto toga što ćete zarađivati kredit koji možete koristiti samo na Google Play prodavnici, MintCoins pruža mogućnost zarađivanja pravog novca. U pitanju je aplikacija koja vam pomaže da zaradite novac na razne načine. Možete zarađivati virtualan novac preuzimanjem besplatnih aplikacija, gledanjem video zapisa, registracijom na određene sajtove i učlanjivanjem svojih prijatelja na isti sajt. Naravno i ovde imate neke ankete koje možete popunjavati i čim na svom nalogu uspete da sakupite jedan dolar u mogućnosti ste da ga podignete putem PayPal naloga. Naravno, od vas zavisi koliko ćete zaraditi i na kraju podići.

Aplikaciju preuzmite sa Google Play prodavnice ili sa priloženog linka:

>> MintCoins <<

iPoll

Google Opinion Reward nije jedina aplikacija koja za popunjene ankete daje nešto keša. iPoll funkcioniše na veoma sličan način pomenute Google aplikacije, nudeći vam seriju “anketa” koje treba da popunite. Iako neke zavise od vaše lokacije, ostale ankete može popunjavati bilo ko i bilo gde. Za razliku od klasičnih anketa nekada se dešava da ove, koje se popunjavaju preko iPoll aplikacije, traže fotografiju, audio ili video zapis kao prilog.

Mnoge ove ankete sa sobom vuku finu količinu novca. Kada ih popunite i kada zaželite da podignete novac, na raspolaganju su vam nekoliko načina.Kao i svuda tu je PayPal, međutim zarađeni novac preko iPoll aplikacije možete prebaciti na Amazon ili iTunes naloge.

Aplikaciju preuzmite sa Google Play prodavnice ili sa priloženog linka:

>> iPoll <<

Earn Money

Ime govori sve. Ovo je aplikacija osmišljena tako da svima pomogne da zarade novac. Ukoliko ste probali ostale aplikacije koje smo pominjali ovde, onda će vam ova izgledati jako poznato. Najsličnija je MintCoins aplikaciji mada sa nekoliko sitnih restrikcija bazirane na vašoj lokaciji. Zarada je dakle bazirana na tome gde vi treba da preuzimate besplatne aplikacije, gledate video zapise, popunjavate ankete i slično. Sve u svemu za veoma mali uloženi trud možete zaraditi neki dinar koji kasnije možete koristiti preko PayPal-a.

Aplikaciju preuzmite sa Google Play prodavnice ili sa priloženog linka:

>> Earn Money <<