Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolji Android telefoni za one koji bi da pređu sa iPhone-a!

Najbolji Android telefoni za one koji bi da pređu sa iPhone-a!

Ovo su, prema našem mišljenju, nazgodniji telefoni za sve one koji su nekada koristili iPhone, a sada bi prešli na Android.

Iako sve to deluje naivno, promena uređaja i navikavanje na novi, može biti vrlo naporan period. Pogotovo za one koji svoj uređaj koriste za posao. Međutim, promena operativnog sistema je još veći zalogaj. A nekada je to neizbežno.

 



Rešili smo da napravimo kratak članak u kojem ćemo predložiti bivšim iOS korisnicima neke Android telefone na koji će brže adaptirati. Postoje tri aspekta na koji treba obratiti pažnju: jednostavnost, performanse, ali i cena.

Što se jednostavnosti tiče, ne postoji jednostavan Android telefon. Postoji uprošćen, ali ne i jednostavan. Android ima mnogo više funkcija i opcija u odnosu na iOS koje bivše iOS korisnike često zbunjuju.

No, postoje Android telefoni koji imaju korisnički izgled vrlo sličan iOS-u. Taj brend nazivaju “kineski Apple”! Da li znate o kome se radi? Da! U pitanju je Xiaomi. Xiaomi telefone pokreće Android sa MIUI korisničkim izgledom koji neodoljivo potseća na iOS. Nije da su identični, ali su vrlo slični.

Резултат слика за Xiaomi Mi 5

Naš predlog je očigledan. Svi oni koji su navikli da korisnički izgled iOS-a treba da u obzir uzmu Xioami telefone. Na priloženom linku pogledajte koje to modele predlažemo:

>> Najbolji Xiaomi telefoni čija cena u ovom momentu nije visoka! <<



*Napomena

U međuvremenu se pojavilo nekoliko novih Xioami modela, ali to ne menja činjenicu da su telefoni koje pominjemo u članku odlični.

Xiaomi telefoni jesu vrlo slični iPhone telefonima, ali samo kada je reč o korisničkom izgledu. Međutim, možda je jednostavano Android korisničko iskustvo bolje rešenje, nego navikavanje na nešto što je slično iOS-u.

Kao što je iOS prilično jednostavan za korišćenje, tako je i Android 8 Oreo na Google Pixel 2 telefonima. Potrebno je malo više vremena za adaptiranje, ali se isplati budući da se radi o telefonu vrhunksih performansi. Njegova kamera će vas takođe navesti da zaboravite iPhone i sve njegove benefite.



Сродна слика

Google Pixel 2 ili Pixel 2 XL je možda i najbolji izbor ako vam je bitno da kod njega se bude “top”. Doduše, i cena je top! Nije baš tako povoljan. Više o Google Pixel 2 ili Pixel 2 XL telefonima pročitajte na priloženom linku:

>> Sve o novim Google Pixel 2 i Pixel 2 XL telefonima! [Cene i karakteristike] (VIDEO) <<



Ok, Google Pixel 2 telefoni jesu sjajni, ali su i prilično skupi. Neka odlična alternativa tim telefonima su OnePlus 5 ili još bolje OnePlus 5T. U pitanju su “ubice” premium telefona. Performanse tih uređaja su apsolutno u samom vrhu. Kamere su im takođe odlične, ali imajte na umu da je zadnja kamera kod OnePlus 5T mnogo bolja.

Ono što je bitno da znate je da i ti telefoni imaju Anroid operativni sistem koji nije presvučen nekim korisničkim izgledom. Doduše, jeste malo modifikovan, ali što se izgleda tiče, sve je vrlo slično Android-u koji pokreće Google Pixel 2 telefone.

Što se cene tiče, ovo je definitivno povoljan, ali vrhunski premium telefon. Nije jeftin, da se razumemo, jer košta preko 400$. Ali… Ta cena je niska za jedan premium telefon ovih karakteristika i mogućnosti. Ono što je sigurno je da OnePlus 5T ima daleko nižu cenu od Google Pixel 2 telefona, a nije daleko lošiji.

Da, da… Znamo je Xiaomi najeftiniji od svih do sada pomenutih telefona, ali nije ni blizu čistom korisničkom izgledu Android platforme, kao ni vrhunksim performansama.

A koje to telefone zapravo preporučuju bivši iOS korisnici? Šta oni govore? Koja je informacija iz prve ruke? Pa… Evo koji su to telefoni najčešće predlagani od strane “ajfonaša”:

- LG V30

- Moto Z2 Play

- Moto Z2 Force

- Huawei Mate 9

- Galaxy Note 8

- Xiaomi Mi Mix 2

- Essential Phone