Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Preuzmite "Google Camera 8.0" aplikaciju koja dolazi uz Pixel 5 telefone! [Gcam APK]

Preuzmite "Google Camera 8.0" aplikaciju koja dolazi uz Pixel 5 telefone! [Gcam APK]

Pojavio se novi "port" Gooogle Camera 8.0 aplikacije koja inače dolazi uz nove Pixel 5 telefone. Evo gde da preuzmete novu Google Camera 8.0 aplikaciju i kako da je instalirate.

Google Camera je jedna od najboljih aplikacija za kamere za bilo koji Android telefon. Zahvaljujući Googleovim superiornim algoritmima i mogućnosti izrade softvera, Google Camera se pretvorio u obaveznu aplikaciju za sve napredne korisnike. Svaka nova verzija aplikacije uvodi brojne nove funkcije koje postavljaju standard za druge OEM proizvođače. Night Sight i Astrophotographi su dva popularna primera za koje je Google Camera pionir, a sada svaka druga kompanija uključuje isti skup opcija na svojim uređajima.

 



U izdanju Google Pixel 5 i Pixel 4a objavljena je nova verzija aplikacije Google Camera. Oba telefona dolaze sa Google Camera 8.0, koja je trenutno najnovija verzija. Već sada možete da preuzmete zvaničnu APK datoteku Google Camera 8.0 sa veze za preuzimanje ispod.

Šta je novo na Google Camera 8.0

гцам 8.0 апк

Google je uveo brojne nove funkcije, poput portretnog režima Night Sight, Cinematic Pan, Quick Zoom, poboljšanog Super Res Zoom-a i redizajniranog korisničkog interfejsa.

Night Sight portretni režim

Night Sight je jedan od Google-ovih najvažnijih izdanja. Ovaj režim omogućava snimanje visokokvalitetnih i detaljnih fotografija čak i u uslovima slabog osvetljenja zahvaljujući mašinskom učenju i nekim složenim algoritmima. Sa druge strane, režim portreta je još jedna funkcija kamere koja snima fotografije sa prednje kamere sa dodatnim bokeh efektom. Night Sight portretni režim je spoj ove dve funkcije. Možete da snimate fotografije u lepom bokehu čak i u situacijama sa slabom osvetljenošću.

Cinematic Pan

Cinematic Pan podiže video snimanje na viši nivo. Ovaj režim daje korisnicima mogućnost snimanja video zapisa bez ikakvog drhtanja, pružajući im vrlo profesionalan i filmski izgled. Ovo je impresivno jer vam je za postizanje sličnih rezultata bez softverskih trikova potreban skup hardver.

Preuzmite Google Camera 8.0 APK (Gcam)

Google Camera 8.0 je ekskluzivno dostupna na Pixel 5 i Pixel 4a. Google nije pustio aplikaciju na starije uređaje kako bi vodeći modeli bili privlačniji.



Međutim, objavljen je novi mod GCam. Najnoviji Gcam 8.0 APK može se instalirati na druge Pixel telefone koji rade na Androidu 11, kao što su Pixel 4 i 4 XL, Pikel 3 i 3 XL, Pikel 3a i 3a XL, Pikel 2 i 2 XL.

Preuzmite GCam 8.0 APK datoteku sa linka za preuzimanje ispod, a zatim je instalirajte pomoću programa „Split APKs Installer“ (SAI). Možete ga preuzeti iz Play prodavnice.

>> Google Camera 8.0 APK <<

>> Split APKs Installer (SAI) <<



Kako instalirati Google Camera 8.0?

  1. Preuzmite APK datoteku i premestite je u internu memoriju telefona. 
  2. Preuzmite i instalirajte Split APKs Installer iz Play prodavnice.

  3. Otvorite Split APKs Installer na telefonu.

  4. Dodirnite Instaliraj APK-ove, koji se nalaze u dnu ekrana.



  5. Idite do direktorijuma u ​​kojem ste sačuvali Gcam 8.0 APK datoteku.

  6. Pronađite datoteku i dodirnite Izaberi.

  7. Aplikacija kamere biće instalirana.

apk installer sai

Kada se postupak instalacije završi, idite u fioku aplikacija i pronađite ikonu kamere. Dodirnite aplikaciju da biste je pokrenuli. To je to! Uspešno ste instalirali novu aplikaciju Google kamere. Podsećamo, neophodan je Android 11 da bi aplikacija radila.