Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Preuzmite i instalirajte nove Google Playground 2.0 AR stikere!

Preuzmite i instalirajte nove Google Playground 2.0 AR stikere!

Evo gde da preuzmete nove Marvel-ove “Playground 2.0” AR stikere koji inače dolaze uz Pixel 3 telefone i instalirajte ih na starije Pixel modele.

 

Google je nedavno lansiro nove Pixel 3 telefone i oni bi svakog momenta trebalo da počnu sa isporukom istih. Međutim, šta mogu da urade vlasnici prethodnih Pixel telefona kako bi, koliko, toliko, osvežili korisničko iskustvo?

 



Pa, za početak mogu da preuzmu Google Camera aplikaciju koja je portovana sa Pixel 3 telefona, da instaliraju novi Pixel 3 Launcher ili probaju nove AR Playground 2.0 stikere.

Ako ste kojim slučajem propustili Google prezentaciju, onda verovatno niste upućeni da se nekada znana opcija “AR Stickers” preimenovana i rebrendirana u “Playground 2.0”. Novi Pixel 3 i Pixel 3 XL telefoni dolaze sa junacima iz Marvel-ovih filmskih ostvarenja, kao i ja još mnogo drugih AR funkcija i opcija. Ono što ove stikere čini posebnim je moguća interakcija sa njima.

Instaliranje ovih stikera nije pretežak posao. Potrebno je da prvo instalirate Google Camera v6.1 aplikaciju, pa stikere koje biste želeli da koristite. Naš predlog je da instalirate sve stikere jer su svi vrlo zanimljivi i mogu se primeniti na razne načine. Evo kratkog “korak po korak” uputstva:

1. Prvo preuzmite i instalirajte Google Camera v6.1 aplikaciju sa priloženog linka:



>> Google Camera v6.1 <<

2. Zatim preuzmite i instalirajte “Playground 2” aplikaciju sa priloženog linka:

>> Playground 2.0 <<

3. I na kraju preuzmite i instalirajte stikere sa priloženih linkova:

- Marvel’s Avengers



- Signs

- Sports

- Weather



- Pets

To je to! Isprobajte nove Playground 2.0 stikere i pošaljite nam fotografije da vidimo koliko ste kreativni. Naravno, najzanimljivije ćemo objaviti na našoj Facebook strani.