Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Preuzmite MIUI 12 Android 11 ažuriranje i instalirajte ga na Xiaomi Mi 10!

Preuzmite MIUI 12 Android 11 ažuriranje i instalirajte ga na Xiaomi Mi 10!

Xiaomi je počeo sa izbacivanjem ažuriranja MIUI 12 za globalnu varijantu Mi 10. Prvo ažuriranje Android 11 za Mi 10 bilo je ograničeno izdanje OTA ( V12.1.2.0.RJBMIKSM ) u septembru. Sada Xiaomi objavljuje svetsko ažuriranje MIUI 12 za sve Mi 10 telefone. Broj verzije je V12.2.1.0.RJBMIKSM i dolazi sa bezbednosnim zakrpama od oktobra 2020. godine.

MIUI 12 je najnoviji prilagođeni firmver koji je razvio Xiaomi na osnovu Android-a 11. Dostupan je u brojnim Xiaomi telefonima, a sada je dostupan i na Mi 10. MIUI 12 dolazi sa novim Kontrolnim centrom, dinamičkim pozadinama, novom fiokom aplikacija, potpuno nove fluidne animacije, kretnje navigacije, plutajući prozori za mogućnost multitaskinga, Mi Share, režim fokusa, novi menadžer datoteka, Xiaomi Health i još mnogo toga.

 



Ispod možete preuzeti zvanični MIUI 12 zasnovan na Androidu 11 i instalirati ga na vaš Xiaomi Mi 10.

Kako instalirati MIUI 12 Android 11 na Xiaomi Mi 10

Donja verzija je dostupna za Xiaomi Mi 10 sa kodnim imenom „umi“. Ne instalirajte ovo na bilo koji drugi Xiaomi telefon. Nastavite na sopstveni rizik.

>> Preuzmite MIUI 12 za Xiaomi Mi 10 <<

Za instaliranje MIUI 12 nije vam potreban custom recovery, s obzirom da je ovo zvanična ispravka, možete je instalirati putem zvaničnog softvera.

Kako flešovati MIUI 12 ROM na Xiaomi Mi 10

Proces ažuriranja je vrlo jednostavan i može se obaviti putem zvaničnog softvera. Ovu metodu Xiaomi podržava na svojoj službenoj stranici, tako da rizici da nešto pođe po zlu ne postoje, sve dok imate ispravan firmver.

  1. Obavezno preuzmite najnoviju verziju ispravke. Pored toga, uverite se da je ROM koji ste preuzeli posebno dizajniran za model vašeg telefona. Ako koristite pogrešan ROM (dizajniran za drugi telefon), možete oštetite telefon.



  2. Prebacite ROM datoteku u internu memoriju telefona. Ažuriranje morate da prebacite u fasciklu zvanu „downloaded_rom“. Ako ažuriranje ubacite na bilo koje drugo mesto, telefon možda neće prepoznati datoteku.

  3. Idite na Podešavanja > O telefonu i dodirnite Ažuriranje sistema. Pojaviće se ekran sa trenutnom verzijom MIUI-a koja je trenutno instalirana na vašem telefonu. Ne brinite ako stoji da nema dostupnih ispravki. Novo ažuriranje ćemo ručno flešovati.

  4. Dodirnite tri male tačke koje se nalaze u gornjem desnom uglu telefona. Dodirnite Izaberite paket za ažuriranje.

  5. Telefon će prikazati listu svih dostupnih ispravki koje uspe da pronađe. U ovom slučaju, prikazaće se „miui_UMIGlobal_V12.2.1.0.RJBMIKSM_5dcaf5cf5a_11.0.zip“. Izaberite ga.



miui 12 xiaomi mi 10

Telefon će automatski flešovati novo ažuriranje. Proces instalacije može potrajati malo duže, pa budite strpljivi. Kada se telefon ažurira na MIUI 12, automatski će se ponovo pokrenuti.

Uživajte u Android 11 iskustvu na svom Xiaomi Mi 10. Ako imate bilo kakvih problema ili problema sa postupkom ažuriranja, javite nam u nastavku.