Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako preuzeti klipove ili muziku sa YouTube-a? [iOS, Windows, Android]

Kako preuzeti klipove ili muziku sa YouTube-a? [iOS, Windows, Android]

Preuzimanje pesama sa Youtube-a nekada može biti dug i naporan posao. Uvek nešto krene naopako. Iz tog razloga mi vam donosimo upustvo kako da skinete pesmu sa YouTube-a pomoću aplikacije!

U današnjem članku želimo da vam pokažemo kako da prezmete video ili pesmu sa YouTube-a, bez obzira koji tip telefona koristite tj. da li koristite iPhone, Windows Phone ili Android uređaj.

 



Za sve platforme smo pripremili "korak po korak" uputstvo. Koristićemo odgovarajuću aplikaciju koja će vam olakšati celu proceduru.

iOS Uređaji

Downloads — Downloader & Download Manager aplikacija

Na uređajima koji koriste iOS, pomoću aplikacije “downloads” lako možete preuzeti pesmu sa YouTube-a. Aplikaciju možete besplatno preuzeti sa Apple Store marketa ili direktno sa ovog LINKA.

Pogledajte kratko upustvo kako da skinete pesmu sa YouTube-a:

Startujte aplikaciju “downloads” i pretražite željenu pesmu preko Google pregledača ili to učinite direktno sa YouTube sajta.



Kada se pojavi pesma koju tražite, pustite je da se reproduktuje i u doljem delu ekrana pojaviće se “flopi” ikonica.

Dodirom na nju startovaćete preuzimanje čiji status možete pratiti u isečku “downloads”.



U prilogu imate video koji približava celu proceduru preuzimanja sadržaja.

Windows Phone uređaji

YouMusic aplikacija

Windows Phone uređaji imaju tu prednost u odnosu na ostale platforme kada je funkcionalnost i jednostavnost u pitanju. Jednostavan i prost dizajn korisnicima olakšava ceo posao, Aplikaciju možete preuzeti sa Windows Phone marketa ili direktno sa ovog LINKA. Kada se pokrene aplikacija YouMusic na početnoj se mogu naći YouTube klipovi.



Prevlačenje prsta na levu stranu pristupa se preuzetim pesmama. Na dnu ekrana imate taster za pokretanje YouTube stranice u okviru aplikacije YouMusic. Tu se mogu pretražiti željene pesme i preuzeti na Windows Phone uređaj. Kada se pesma izlista i kada dodirnete na nju, na dnu ekrana nalazi se taster “download” preko kog možete preuzeti pesmu. U prilogu imate video koji objašnjava ceo proces.

Android uređaji

TubeMate aplikacija

U pitanju je aplikacija koja je toliko dobra da ona živi nakon uklanjanja sa Google Play prodavnice. Zbog narušavanja copyright-a ova fantastična aplikacija je uklonjena, na veliku žalost kolekcionara digitalnog sadržaja. TubeMate možete preuzeti sa različitih sajtova, a najpouzdaniji izvori su oni koji su priloženi na web stranici m.tubemate.net.

Evo kratkog upustva kako da preuzmete aplikaciju:

Na vašem telefonu preko internet pregledača pristupite web adresi m.tubemate.net. Tu ćete imati tri pouzdana izvora sa kojih možete započeti preuzimanje. Android Freeware, SlideMe Market i Opera Mobile Store su ti izvori, a preporuka je na Android Freeware. Tu nađite taster “download”, dodirnite ga i sačekajte da se aplikacija preuzme. Nakon preuzimanja, započnite instaliranje. Da bi ste mogli da instalirate ovu aplikaciju morate da imate štikliranu opciju “nepoznati izvori”.

Kako koristiti aplikaciju TubeMate:

Da bi ste skinuli video ili pesmu trebate pretražiti željeni sadržaj. Kada se on izlista, dodirnite na njega i u gornjem uglu iznad klipa biće prisutna zelena crtica okrenuta na dole. To je taster za preuzimanje tekućeg klipa. Dodirom na njega izlistaće vam se u koje sve formate možete preuzeti tekući sadržaj. Ukoliko se odlučite za audio MP3, aplikacija će od vas zatražiti da dodatno preuzmete konverter sa Google Play prodavnice. Tim potezom ste završili ceo postupak preuzimanja i konvertovanja sadržaja u MP3 format.