Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Galaxy S6 i iPhone 6 su zajedno, u isto vreme, bili na vrelom brčkanju! (VIDEO)

Galaxy S6 i iPhone 6 su zajedno, u isto vreme, bili na vrelom brčkanju! (VIDEO)

Pogledajte kako je jedan YouTuber skuvao Galaxy S6 i iPhone 6 u isto vreme! Šta mislite ko je više izdržao?

Prošle godine iPhone 6  je prošao torturu koju svakako nije zaslužio, bio je skuvan u CocaCola soku. Sada, nakon nekoliko meseci, isti YouTuber koji je iPhone 6 skuvao u CocaCola soku je rešio da testira Galaxy S6 i iPhone 6 ubacivši ih u vodu koja ključa.

 



Osim toga što se oseća taj sadistički nagon kod YouTuber-a TechRax, jedini razlog ovog testa je možda to ko će više izdržati u besnilu vrele vode. Ipak, u više navrata TechRax je, i ako su telefonu “videno izmučeni” vrelom vodom, udarao “varjačom” po telefonima.

U ovom testu serijskog nasilnika pametnih telefona, vidi sa da je iPhone 6 izgubio znake života nakon samo 12 sekudni u vreloj kupki, sa druge strane Galaxy S6 se krčkao dugih 55 sekundi. Moramo da naglasimo da je Galaxy S6 izdržao 55 sekundi odbrojavanja uz pomoć aplikacije štoperica, ali se nakon pomenuteog vremenskog intervala nije ugasio odmah već je upozorio da proživljava pregrejavanje i da korisnik može koristiti samo aplikaciju za pozivanje, poruke i kontakte. Tako, sa upozorenjem da se on pregrejao, bio je uključen još nekih 30 sekundi. Neverovatno zar ne?

Na kraju ove torture, TechRax je izvadio oba telefona iz vrele vode, ohladio ih je mlazom hladne vode i pokušao da ih upali. Dok je iPhone 6 barem prikazivao Apple logo, Samsung Galaxy S6 nije davao nikakve znake života. Pogledajte video i recite nam šta vi mislite da li ovaj test govori nešto?