Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako privremeno deaktivirati ili izbrisati Twitter nalog?

Kako privremeno deaktivirati ili izbrisati Twitter nalog?

Evo kako da na telefonu deaktivirate Twitter nalog na maksimum 30 dana ili ga potpuno izbrišete!

U današnjem uputstvu želimo da vam pomognemo da privremeno deaktivirate ili u celosti izbrišete svoj Twitter nalog. Brisanjem ili privremenim isključenjem svog Twitter naloga ćete svakako izbrisati sve vaše aktivnosti tj. postove, fotografije, video zapise, reakcije, komentare i tome slično. Ipak, treba da znate je da ovim postupkom nećete izbrisati ono što su internet pretraživači, Google, Bing, i sl, već “indeksirali”.

 



Takođe, od velikog značaja je da razumete kako “privremeno isključivanje” Twitter naloga funkcioniše. Naime, jednom kada privremeno isključite svoj Twitter nalog, on će praktično nestati sa platforme, ali uz mogućnost oporavka u narednih 30 dana. Dakle, ukoliko u narednih 30 dana od dana isključivanja Twitter naloga ne uključite tj. “aktivirate” svoj nalog, on će biti trajno izbrisan bez mogućnosti oporavka. A što se uključivanje isključenog Twitter naloga tiče, to se obavlja uobičajenim prijavljivanjem na Twitter sajtu ili u aplikaciji pomoću svog korisničkog imena i lozinke.

>> Kako promeniti lozinku na Twitter-u i uključiti verifikaciju u dva koraka? <<

>> Kako “otpratiti” sve one koji vas ne prate na Twitter-u? (VIDEO) <<

>> Kako koristiti nove vezane Tweet-ove na Twitter-u? <<

Da skratimo i budemo jasniji. Ako deaktivirate Twitter nalog i u roku od 30 dana se ponovo prijavite na sajtu ili putem aplikacije, onda se on neće trajno izbrisati i sve će biti po starom. Međutim, ako deaktivirate Twitter nalog i u narednih 30 dana se ni jednom ne prijavite, onda će nalog biti u celosti izbrisan, bez mogućnosti oporavka. 

>> Preuzmite Twitter Lite koji je sada nativna Android aplikacija! <<



>> Kako ugasiti automatsko puštanje videa u Twitter aplikaciji!? <<

Procedura za deaktiviranje i brisanje je identična, stim kako bi nalog bio trajno izbrisan bitno je da se više ne prijavljujete na svoj nalog u narednih 30 dana od dana deaktiviranja. Evo šta treba da uradite:

Kako deaktivirati i izbrisati Twitter nalog

1. Pokrenite Twitter aplikaciju i dodirnite na svoju profilnu sliku.



2. Pristupite kategoriji “Podešavanja i privatnost”.

3. Pristupite kategroiji “Nalog”.



4. Dodirnite na opciju “Deaktiviraj nalog” koja se nalazi na dnu liste.

5. Prikazaće vam se informacije o tome šta će se dogoditi nakon dodira na taster “Deaktiviraj”, a budući da je to ono što želite, samo dodirnite na njega.

6. Na kraju unesite lozinku vašeg Twitter naloga i dodirnite na taster “Deaktiviraj”.

To je to! I ne zaboravite, ukoliko želite da vaš nalog bude trajno izbrisan, onda u roku od 30 dana ne bi trebalo da se prijavljujete iznova jer će se sve anulirati.