Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

A6000 je novi "jeftini" Lenovo telefon sa zanimljivom specifikacijom!

A6000 je novi "jeftini" Lenovo telefon sa zanimljivom specifikacijom!

Lenovo je konačno predstavio telefon koji ima poželjnu postavku komponenti po pristupačnoj ceni! Šta vi mislite vredi li novca?

Lenovo nije propustio ni ovogodišnji CES koji se održava u Las Vegasu gde je predstavio nekoliko svojih novih modela! Prava atrakcija ovogodišnje Lenovo ponude na CES-u je A6000. Nakon dva modela,Vibe X2 Pro i Lenovo P90, koja iziskuju finu sumu novca dolazi nam i ovaj model koji nam neće očerupati novčanik. Lenovo A6000 pokreće 64X Qualcomm Snapdragon 410 čipset, sa 1.2GHz četvotojezgarnim Cortex A-53 procesorom. Telefon ima 720p IPSekran od 5 inčna, kao i 1GB RAM-a, 8GB internog skladišnog prostora. Tu su dve kamere, jedna od 8MP na poleđini i druga tj. prednja kamera od 2MP

Što se karakteristika tiče, jasno je da nije neka “zver” u pitanju, međutim pristupačna cena od 170$ to opravdava u potpunosti. Lenovo A6000 će imati i 4G LTE konekciju i dva slota za SIM kartice. Krajem januara očekuje se da će u Indiji prvi put debitovati a kasnije ćemo ga sigurno videti na policama svih radnji sveta, naravno sa malo promenjenom cenom i specifikacijom.