Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Apple je pokrenuo WEB alatku koja razrešava integraciju telefonskog broja sa iMessege sistema!

Apple je pokrenuo WEB alatku koja razrešava integraciju telefonskog broja sa iMessege sistema!

Apple je skoro predstavio novu alatku koja olakšava prelaz sa iOS-a na neku drugu platformu.

Ovaj novi WEB program vam dopušta da momentalno deregistrujete broj telefona sa Apple iMessege sistema. Ovo bi trebalo da reši problem nestajućih SMS poruka.

Mnogi bivši iPhone korisnici su prijavili da godinama ne primaju svoje SMS poruke. Problem se javlja kod Apple sistema koji nastavlja da povlači i provlači SMS poruke kroz iMessage, iako su korisnici prešli da koriste svoj broj na uređaj drugoog operativnog sistema. Većina korisnika je ovaj problem rešavala na jedini način. Morali su da kompletno razreše svoj stari uređaj sa Apple naloga. Što je deguntantan uslov za one koji bi se možda nekada vratili iPhone uređajima.



To više nije jedini način od kako je predstavljena ova aplikacija. Sve što trebate učiniti je da unesete svoj broj, zatim kod koji vam je Apple SMS-om poslao i bićete razrešeni se Apple-ovog iMessage sistema.

Ako ne menjate telefone različitog operativnog sistema često onda vam ovo nije mnogo bitno. Međutim za one koji menjaju iz bilo kog razloga, ova alatka će im olakšati i ubrzati celu proceduru „preobraženja“. Dobro je čuti da je ovo konačno dostupno, jer znamo da je davno bilo dosta zbrke oko ovoga pa čak tužbi nezadovoljnih korisnika koje podnete prema Apple-u.

Posetite ovaj LINK kako bi ste se razrešili iMessage sistema.