Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Apple za sutrašnji WWDC sprema neke nove proizvode!

Apple za sutrašnji WWDC sprema neke nove proizvode!

Apple svojim korisnicima sprema 3 meseca besplatnog korišćenja novog muzičkog servisa koji će biti predstavljen sutra. Pogledajte o čemu se radi! 

Doug Morris, CEO Sony Music-a, potvrdio je da će Apple sutra na WWDC lansirati sopstveni online muzički servis koji će se nazivati “Apple Music”. Doug je na Midem festivalu muzičke industrije u Kanu stigao da spomene čak i to.

Sa druge strane, Doug nije otkrio ništa više o samom muzičkom servisu. Spomenuo je samo da će to predstavljanje biti jedno od najznačajnijih u industriji muzičkih online servisa. Dodao je da će Apple svoj novi muzički servis reklamirati i promovisati “kao lud” tako da će to doneti ogromnu dobrobit celokupnoj online muzičkoj industriji.



“Šta će Apple dobiti ovim? Pa, oni imaju 178 milijardi dolara u banci, a 800 miliona dolara u kreditnim karticama u iTunes-u. Spotify se nikada nije baš reklamirao jer nikada nisu ni bili dovoljno profitabilni. Moja pretpostavka je da će se Apple reklamirati kao lud i da će to imati “halo” efekat na ovaj biznis.” Rekao je Doug Morris.

Očekuje se da će pretplata ovog servisa koštati oko 10$ mesečno a verovatno neće iće bez reklama. Kako bi Apple upoznao korisnike sa ovim servisom očekuje se da će prvih tri meseca biti besplatan.

Evo i još jednog dokaza da će sutra biti predstavljen novi Apple Music servis. Šef Francuskog sadržaja za Apple TV je upravo podelio ovu fotografiju na svom Instagram-u potvrdivši nam sve navedeno:

 

Noviteti | 07. jun 2015