Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Black Shark 4 stiže 23. Marta!

Black Shark 4 stiže 23. Marta!

Xiaomi za svega nekoliko dana lansira svoj novi gaming telefon: BlackShark 4!

Xiaomi zadirkuje Black Shark 4 još od januara, a danas je kompanija otkrila da će pametni telefon biti predstavljen 23. marta u 15:00 po lokalnom vremenu u Kini.

 



Očekuje se da će Black Shark 23. marta najaviti dva pametna telefona - Black Shark 4 (PRS-A0) i Black Shark 4 Pro (KSR-A0). Kompanija još nije detaljno opisala specifikacije nijednog od ovih telefona, ali je prethodno najavljivala bateriju od 4.500 mAh sa 120W punjenja i trostruke zadnje kamere na Pro modelu.

Black Shark 4 is arriving on March 23

Model Vanilla naveden je u bazi podataka TENAA-e sa svojim slikama, što je otkriva da će ovaj pametni telefon imati ekran sa Notch-om, na poleđini će imati tri vodoravno postavljene kamere i bočni skener otiska prsta.

Black Shark 4 on TENAABlack Shark 4 on TENAABlack Shark 4 on TENAABlack Shark 4 on TENAA

Pro varijantu je takođe sertifikovala TENAA, otkrivajući pritom ekran od 6,67 ". Ovaj telefon je primećen na Google Play Console sa 8 GB RAM-a, a njegov AnTuTu rezultat nagoveštava da će uređaj koristit Snapdragon 888 SoC.

>> Black Shark 4 je novi kralj AnTuTu-a sa 788.505 poena! <<



Ostaje nam samo da za nedelju dana saznamo da li će Black Shark 4 opravdati očekivanja i kakav će biti u poređenju sa glavnim konkurentnom, Nubia-om Red Magic 6.

>> Objavljena Nubia Red Magic 6 serija sa 165Hz ekranom i Snapdragon 888! <<