Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Chuwi je lansirao novi, DualOS, hibridni tablet!

Chuwi je lansirao novi, DualOS, hibridni tablet!


Iz dana u dan, Chuwi osvaja tržište svojim povoljnim, a dobrim tablet računarima. Njihov veiliki izbor tablet računara je upravo proširen sa još jednim hibridom!

Chuwi možda nije pionir među kompanijama koje su lansirale hibrid tablete, ali je svakako pionir među kompanijama koje su lansirale jeftine hibridne tablet računare. U pitanju je izvrsan uređaj koji po promotivnoj ceni od 179.99$ već sada može da se poruči. Za par dana, njegova cena će biti 224.99$. U svakom slučaju, tastatura se kupuje odvojeno.



Kad bolje pogledamo novi Chuwi tablet zaključićemo da je on hibrid u svakom smislu te reči. On je namenjen za korišćenje, i kao tablet, i kao laptop, a što je jako bitno pokreće ga Android 5.1 i Windows 10.

Karakteristike

Model

Chuwi HiBook

Ekran

10.1 Inča, IPS 1920*1200



Dimenzije

26.20*16.75*0.85 cm

Težina

550g



RAM

4 GB DDRL

ROM



64 GB

Procesor

Intel X5 Cherry Trail Z8300

GPU

/

Kamera

2 MPx prednja, 5 MPx zadnja

SD kartica

Da, do 128 GB

Zvučnici

Dual Stereo

Operativni sistem

Android 5.1 + Windows 10

Konektori

USB tip C, Micro USB, 2x USB tip A, HDMI, 3.5 audio izlaz

Baterija

6600 mAh (3Amp brzo punjenje)

Kao što vidite, karakteristike su moderne te sve što jedan korisnik može da poželi se nalazi na novom Chuwi HiBook-u. Tu su 4GB RAM-a, USB tip C, sistem brzog punjenja i podrška proširenja interne memorije putem MicroSD kartice. Nažalost, Android 6 Marshmallow ne dolazi iz kutije, što je malo razočaravajuće, ali teši nas to da se radi o premium uređaju te se nadamo da će blagovremeno dobiti nadogradnju. Opet, ne smemo da se žalimo jer Chuwi HiBook pokreće, i Android, i Windows. Odlično je to što tablet posedujeoba tipa konektora: USB Tip C konektor i MicroUSB. Sve u svemu, radi se o veoma dobrom a povoljnom DualOS tabletu koji bismo svima preporučili. Ostaje nam da vidimo kako se on ponaša u praksi, a čim saznamo, pišemo vam.

OVDE ga možete poručiti po ceni od 179.99$. Požurite jer su količine ograničene.