Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Conjr - Novi Coolpad telefon koji ima 3GB RAM-a i koji vredi 170€! [CES2017] (VIDEO)

Conjr - Novi Coolpad telefon koji ima 3GB RAM-a i koji vredi 170€! [CES2017] (VIDEO)

Coolpad Americas, ogranak kineske kompanije Coolpad, je na tekućem CES 2017 događaju predstavio novi telefon Conjr. On ima zanimljive karakteristike, izradu, ali i cenu.

Coolpad Conjr poseduje HD ekran, dijagonale 5 inča, kojeg prekriva 2.5D ARC zakrivljeno staklo. Fino zar ne? Međutim, ispod tog ekrana se nalazi MT6735CP čipset koji nije znan kao brz. Takt četvorojezgarnog procesora je svega 1 GHz što 3 GB RAM-a možda može da nadomesti. Ipak, iskreno govoreći, od novog Coolpad Conjr telefona nemojte očekivati vrhunske preformanse.

 



Što se interne memorije tiče, Conjr ima 16 GB slobodnog prostora koji može biti proširen putem MicroSD kartice. Bolja strana telefona je zadnja kamera od 13 MPx i prednja od 8 MPx koja takođe poseduje LED blic. Tu je i čitač otiska prstiju koji podržava do četri raličita otiska. U pitanju je DualSIM uređaj, a baterija koju poseduje je kapaciteta 2500 mAh.

*Conjr se izgovara kao “kandžr” (eng. conjure)

Za sada, Coolpad Conjr je namenjen za SAD tržište, ali ne bi nas čudilo da sličan model, sa drugačijim nazivom, izađe i za druga tržišta. Njegova početna cena je 180$ i već dostpuan za poručivanje.