Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Dodajte taster za korak unazad na iPhone 6 i 6 Plus telefonu uz pomoć zaštite za ekran! (VIDEO)

Dodajte taster za korak unazad na iPhone 6 i 6 Plus telefonu uz pomoć zaštite za ekran! (VIDEO)

Pogledajte kako uz pomoć naizgled obične zaštite za ekran možete dodati nevidljivi taster za korak unazad, odmah pored tastera za početni ekrran (eng. home).

Osobe koje se prebacuju sa Android uređaja na najnoviji iPhone sigurno imaju poteškoća da se adaptiraju na činjenicu da “nema nazad”. Ne mislimo na to da možete ponovo koristiti Android, već na to da iPhone uređaji nemaju taster za korak unazad. Srećom, zahvaljujući pametnoj zaštiti za ekran, nema potrebe da se nervirate jer će ona rešiti to iritantno permutovanje.

Pametna zaštita za ekran “Halo Back” ne samo da olakšava Android korisnicima da se adaptiraju na iPhone već omogućava svima da veliki iPhone 6 Plis koriste mnogo lakše jednom rukom. Normalno, ova zaštita za ekran je veoma otporna na habanje što garantuje ugodno korišćenje telefona.



Za razliku od klasičnih zaštita, Halo Back ima pametni sloj koji sadrži neke “žice” odnosno magistrale koje povezuju dotični, nevidljivi taster za korak unazad i taster za korak unazad koji je pozicioniran u gornjem levom uglu ekrana. Kada dodirnete taster za korak unazad koji je ispod ekrana pored tastera home, elektricitet vašeg prsta se direktno prenosi ka tasterima za korak unazad koji je pozicioniran na samom ekranu telefona u okviru iOS korisničkog izgleda. U prevodu, taster za korak unazad je praktično dobio “produžni” i postavljen dole pored “home” tastera.

To kako Halo Back radi možete videti na priloženom video zapisu:

Hallo back je trenutno projekat na KickStarter-u i potrebna mu je podrška svih nas. Za 17$ možete sebi priuštiti Halo Back koji će vam biti uručen već u Avgustu. Imajte na umu da će cena sve više rasti kako se projekat bliži kraju, zato požurite podržite ih i za znatno manji novac sebi obezbedite “taster za korak unazad”.

Pogledajte ostale StarUp tj. KickStarter projekte koji su jako zanimljivi. Neki su već zaživeli i napravili ogroman uspeh:

>> Futrola za telefon koja štampa fotografije, "Prynts"! <<



>> Ovo je perfektno okrugli telefon! Ne, sačekajte, ovo je pametni džepni sat! <<

>> Pametni dron Lily će vas oduševiti! (VIDEO) <<

>> BeastGrip Pro pretvoriće vaš telefon u prenosivu video mašinu! (VIDEO) <<

>> Optički zum bez širokog objektiva na pametnim telefonima nam stiže do kraja 2016. godine! <<



>> Phree je digitalna olovka koja može da se koristi na bilo kojoj površini! (VIDEO) <<

>> Punjač koji puni bateriju za svega dva minuta! (VIDEO) <<

>> Napunite bilo koju bateriju za 5 minuta!? <<



>> Nudge je pametna narukvica koja vas obaveštava o notifikacijama na telefonu! <<