Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo gde po najpovoljnijoj ceni možete poručiti novi Xiaomi Mi4c 4G telefon! (VIDEO)

Evo gde po najpovoljnijoj ceni možete poručiti novi Xiaomi Mi4c 4G telefon! (VIDEO)

Iako je veoma nov model, Xiaomi Mi4c već sada možete rezervisati i poručiti po jako niskoj ceni, možda i najnižoj! Detaljnije u tekstu ispod...

Xiaomi je početkom septembra predstavio svoj novi budžetni telefon Xiaomi Mi4c. Radi se o telefonu koji ima veoma zanimljive karakteristike, s obzirom da košta 215 evra.

Na žalost nismo lično probali ovaj uređaj, niti smo uspeli da pronađemo nek pouzdane informacije o tome koliko je ovaj telefon u praksi dobar. Ipak, Xiaomi nas do sada nije izneverio i sve navede karakteristike su uvek u realnosti bile ispoštovane. Prvo ćemo zajedno proći kroz ono šta kažu karakteristike pa ćemo na kraju, doduše na slepo, govoriti šta je po našem mišljenju dobro, šta ne.



Krenućemo od ekran koji ima dijagonalu 5 inča i FullHD rezoluciju. Njegova gustina piksela porpilično visoka pa stoga broji čak 441 ppi. Ono što je zanimljivo kod ovog telefona je to što se ispod ekrana nalazi Snapdragon 808 64 bitni čipset koji podrazumeva jedan četvorojezgrani procesor takta 1.44 GHz Cortex A53 i jedan dvojezgrani procesor takta 1.82 GHz Cortex A57. Ova postavka se obično naziva “Hexa Core”. Što se grafike tiče, tu je Adreno 418.

Ovo ni malo nije naivna kombinacija, pogotovu kada se svemu ovome doda 2 GB RAM-a, (16 GB ROM-a) i postavka dveju veoma dobrih kamera. Prednja kamera ima senzor od 5 MPx i f/2.0 aperturom, a zadnja 13 MPx senzor čije je sočivo sačinjeno od elemenata sa f/2.0 aperturom.

DualSIM podrška je naravno prisutna, a ROM memorija se može proširiti putem MicroSD kartice do 32 GB. Budući da je kod nas LTE/4G već pušten u rad gde se polako pokrivenost širi, Xiaomi Mi4c će dobro doći kada je povezivost u pitanju jer ima LTE/4G modul. Sve ovo nekako još više dolazi do izražaja uz Android 5.1 LolliPop sa nekoliko softverskih unapređenja kao što je buđenje telefona duplim dodirom po ekranu i slično.



Ono što je novo i na šta nismo navikli kod telefona ovog cenovnog ranga je USB Tip C konektor koji Xiaomi Mi4c ima. Grubo rečeno, ovaj telefon bi od nas mogao da dobije poprilično visoku ocenu, imajući u vidu da spada u srednju klasu. Eto, po onim informacijama koje mi imamo, dodaćemo da je izbor materijala pri izradi telefona mogao biti malo drugačiji jer bi tako Xiaomi Mi4c bio gotovo kompletan uređaj. Takođe, donja strana telefona osim USB Tip C konektora nema ništa pa je tako Xiaomi mogao da spakuje i stereo zvučnike umesto što ih postavio pozadi.


Ali ako malo bolje razmislimo i pročešljamo ponudu na internetu, shvatićemo da za 215 evra ne postoji mnogo telefona koje bismo mogli da kupimo a da pakuju sve što pakuje Xiaomi Mi4c. GearBest.com ekskluzivno nudi mogućnost svim zainteresovanim kupcima da na vreme, po najpovoljnijoj ceni, poruče Xiaomi Mi4c koji će biti dostavljen na kućnu adresu nakon 30 oktobra, a možda i ranije. Detaljnije o uslovima kupovine pogledajte na “KUPI” baneru ispod.

 



Ako se posavetujete sa stručnom osobom i spomenete mu ovaj uređaj, verovatno ćete dobiti zeleno svetlo da kupite Xiaomi Mi4c. Šta više, možda će vas još više potstaći na to. Pogledajte video koji detaljnije prikazuje sam telefon, njegov rad, kameru i ostalo: