Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Facebook aplikacija će moći da se koristi bez interneta!?

Facebook aplikacija će moći da se koristi bez interneta!?

Uskoro će se pojaviti Facebook aplikacija koja će moći da se koristi bez interneta! Evo na šta se konkretno misli...

Nova Facebook aplikacija koja će moći da radi bez interneta, uslovno rečeno, se upravo testira. Takođe, nova Facebook aplikacija će se veoma brzo prebaciti iz test faze u komercijalnu fazu.

Kada kažemo da će Facebook moći da se koristi bez interneta, mislimo na to da će korisnik moći da pregleda statuse do neke tačke, komentariše ih i postavlja svoje nove statuse. Sve aktivnosti u režimu bez interneta će se kasnije, kada se telefon pomeže sa internetom, izvršiti automatski.



Nova Facebook aplikacija praktično dolazi sa funkcijama “zakaži” i “sačuvaj za kasnije”. Zid sa statusima vaših prijatelja, omiljenih stranica i slično (eng. news feed) će se unapred sačuvati dok je telefon povezan sa internetom kako bi kasnije mogli da ih pregledate kada ostanete bez konekcije. Naravno, u režimu bez interneta prikazivaće vam se samo ono što do tada niste imali.

>> Kako koristiti Google Maps bez interneta? <<

>> Najbolje, besplatne navigacione aplikacije za Android uređaje koje rade u offline režinu! <<

Isti procedura je sa komentarima, lajkovima, novim statusima, itd.. Facebook aplikacija svaku vašu aktivnost zabeleži, (eng. caching) i pripremi za objavljivanje u momentu kada se telefon “domogne” interneta.

Ovo je veoma korisna funkcija, pogotovu za one koji rade putem interneta. Facebook naravno ovim novitetima pokušava da svojim korisnicima zadrži što više pažnju i usmeri ih ka korišćenju aplikacije i kada nisu povezani sa internetom. To kasnije rezultira mnogobrojim prednostima kada je biznis pregovaranje u pitanju.



>> Kako slati poruke putem tuđeg telefona i to bez interneta ili SIM kartice!? <<

>> Najbolje multiplayer Android igrice koje se mogu igrati bez interneta ili sa! <<

Ipak, i iz prespektive korisnika ovo je dobitna kombinacija! Mogućnost da završite šta god da ste počeli da radite na Facebook-u dok ste u “mrtvim” zonama gde 3G ili 4G nisu prisutni ( tipa lift, tunel, podrum) je svakako kvalitetnije korisničko iskustvo!



Sve u svemu, uz napore Google i Facebook kompanija, mi kao korisnici ćemo uskoro moći mnogo toga da obavljamo dok smo bez interneta. Stoga, očekujemo još sličnih unapređenja kod svih krupnijih kompanija čije aplikacije koristimo.