Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Google je predstavio novi Chromecast Ultra! (VIDEO)

Google je predstavio novi Chromecast Ultra! (VIDEO)

HDR, 4K reporukcija, povoljna cena i nove pogodnosti Google Play Movies servisa će svakako mnoge podstaći da sebi obezbede novi Chromecast Ultra!

Par nedelja unazad, pre #madebygoogle događaja, glasine su otkrile skoro sve o nadolazećem Chromecast Ultra uređaju. Imali smo prilike da pročitamo šta je to novo, kako će izgledati i koliko će koštati. Gotovo sve smo znali, ali nismo bili sigurni. Sada je sve već zvanično, a glasine nisu bile pogrešne. Nakon 30 miliona prodatih Chromecast uređaja, Google je rešio da lansira novi Chromecast Ultra.

 



Novi Chromecast Ultra ima isti dizajn kao i njegov prethodnih te izgleda kao hokejaški pak. Ovaj put na sredini kućišta Chromecast Ultra uređaja se nalazi “G” logo. Ono što je stvarno zapanjujuće je reprodukcija 4K video snimaka u HDR-u i uz Dolby Vision.

Google tvrdi da je Chromecast Ultra za 1.8 puta brži od svog prethodnika. Takođe, Google se pohvalio da njih najnoviji Chromecast uređaj ima veoma bitna WiFi unapređenja koja će obezbediti fluidno deljenje snimaka i ekrana telefona.

Cema novog Chromecast Ultra uređaja je 69$ što je u potpunosti realna cena za ono što on nudi. Kao bonus i podstrek korisnicima da se opredele za kupovinu novog Chromecast Ultra uređaja je i lansiranje nove usluge Google Play Movies servisa koja podrazumeva emitovanje filmova u 4K rezoluciji. Više informacija možete pronaći OVDE.

Image result for chromecast ultra