Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

HTC je predstavio nekoliko novih Desire telefona! [Desire 530, Desire 630, Desire 825]

HTC je predstavio nekoliko novih Desire telefona! [Desire 530, Desire 630, Desire 825]

Mobile World Congress je trenutno aktivan u Barseloni. Danas je 22. februara, 2016. HTC predstavio nove uređaje! Pogledajte šta nam je to HTC spremio!

Sa ambicijom stvaranja jedinstvenih uređaja, HTC je danas predstavio svoje najnovije pametne telefone. Inspirisani urbanom modom, sva tri najnovija modela u familiji Desire, HTC Desire 530, 630 i 825, na suptilan način spajaju modu i potrošačku elektroniku. Upotrebom specijalnog „micro splash“ efekta rasprskivanja i nanošenja mikro kapljica boje na polikarbonatno kućište, svaki proizvedeni telefon postaje ličan i ujedno jedinstven.



Isticanje – od mode do telefona

Zaigravši na kartu ličnog ukusa korisnika, njihove želje da se istaknu i budu drugačiji, kao i činjenice da su pametni telefoni danas modni dodatak isto koliko i lični tehnološki centar, HTC-ov dizajnerski tim je iskoristio tehniku slikanja koja svaki telefon tretira kao slikarsko platno. Korišćenjem posebno dizajniranih mlaznica sa različitim podešavanjima pritiska i viskoziteta boje, uspeli su da stvore uređaj koji ne samo što izgleda drugačije, već je potpuno jedinstven na tržištu.

Dostupni u različitim varijantama boja – remiksu oblak-bele sa dvobojnom „micro splash“ obradom, grafitnosivom remiksu sa zlatnom „micro splash“ obradom kod modela Desire 630 i 825, kao i u grafitnosivoj i oblak-beloj boji (Graphite Grey i Solid Stratus White) Desire 530, novi telefoni donose potpuno lično iskustvo svakom korisniku.

Znajući da korisnici vole da prilagođavaju svoj stil i da budu ispred trendova, naši stručnjaci za dizajn stvorili su i dvotonsku kopču na delovima kućišta koji se razdvajaju, dodali uzicu po uzoru na kaiševe na torbicama, kao i preko 25.000 tema koje vam omogućavaju da menjate boje i pozadine u skladu sa svojim omiljenim fotografijama.

„HTC je svoju reputaciju izgradio spojem vrhunskog industrijskog dizajna i pametnih funkcionalnosti“, kaže Čialin Čeng (Chialin Chang), predsednik sektora prodaje u kompaniji HTC. „No, za korisnike koji uz to žele i mogućnosti personalizacije i osećaj takve individualnosti da svoj telefon tretiraju i kao modni dodatak, morali smo da stvorimo nešto potpuno drugačije. Zato danas predstavljamo najjedinstvenije Desire modele ikada”, izjavio je Čeng.



Zvuk kakav dolikuje

Nije sve u dizajnu. Zvuk je takođe veoma važan, i dok je izbor muzike nešto sasvim lično, želju za visokim kvalitetom zvuka delimo svi. Modeli Desire 630 i 825 sertifikovani su za reprodukciju zvuka visoke rezolucije (Hi-Res Audio) i dolaze sa HTC-ovim revolucionarnim ozvučenjem BoomSound i tehnologijom Dolby Audio™. Reprodukcija muzike je četiri puta detaljnija u poređenju sa CD kvalitetom, što garantuje bogatiji i još dinamičniji zvuk. Uz Desire 630 i Desire 825 isporučuju se i Hi-Res slušalice koje obezbeđuju još verniju reprodukciju muzike.

Snimite savršenu fotografiju

Procenjuje se da mladi u toku života snime do 25.000 autoportreta, te je očekivano da i kvalitet fotografije bude na zadovoljavajućem nivou. Zato su novi telefoni osmišljeni sa prednjom kamerom rezolucije 5 MP i imaju namenske funkcije automatskog okidanja i okidanja glasom (Auto Selfie i Voice Selfie), uz pomoć kojih možete da snimite fotografiju bez fizičkog okidanja ili dodira tastera. Integrisana opcija „brze šminke“, Live Make-Up, na modelima Desire 630 i 825, omogućava retuširanje/doradu lica, da uvek izgledate odlično – baš kao i vaš telefon.



Precizan inženjering nastavlja se zadnjom kamerom rezolucije 8 MP na modelu HTC Desire 530, odnosno 13 MP na modelima Desire 630 i Desire 825, a ugrađen je i senzor BSI, koji povećava količinu primljenog svetla na senzoru i obezbeđuje fantastične fotografije, bez obzira na doba dana. Dodatne funkcije, kao što su uzastopno okidanje ili snimanje panoramskih snimaka, omogućuju vam da uhvatite brz pokret i stvarate profesionalne fotografije pejzaža, uz aplikaciju Google Photos kao savršenom mestu za skladištenje fotografija i videozapisa.

Odličan osećaj uz odličan izgled

Uz telefon koji vas odličnim izgledom izdvaja iz mase, želećete da se i osećate jednako dobro. U Desire 825 integrisan je HTC Sensor Hub – funkcionalnost koja vam omogućava da pratite stanje svog organizma. Uvek uključen, HTC Sensor Hub snima vaše aktivnosti, gestove i dinamičke pokrete, i omogućava statistiku u realnom vremenu koja automatski može da se poveže sa nekim od najpopularnijih zdravstvenih i fitnes servisa i aplikacija među kojima su Runtastic Running & Fitness, Runkeeper, Endomondo Running and Walking, kao i Google Fit.



Dostupnost

HTC Desire 530, 630 i 825 će širom sveta biti dostupni u maloprodaji i online na htc.com, od marta 2016.

Izvor: HTC Srbija