Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Huawei je predstavio i nov tablet odličnih karakteristika: MediaPad M3 - 8.3". (VIDEO) [IFA 2016]

Huawei je predstavio i nov tablet odličnih karakteristika: MediaPad M3 - 8.3". (VIDEO) [IFA 2016]

Huawei je predstavio novi moćni, a ne tako skup MediaPad M3 tablet,. Dijagonala ekrana mu je zanimljivih 8.4 inča, a rezolucija čak 2K!

Gomilu novih proizvoda je Huawei predstavio na IFA konferenciji u Berlinu, a među njima je i novi tablet MediaPad M3. Izgleda Huawei nije želeo da se sve svede na predstavljanju nove NOVA serije telefona srednje klase. Shodno tome, da skrenemo malo pažnju sa NOVA i NOVA Plus telefona i upoznamo vas sa novim Huawei tabletom.

>> Huawei NOVA i NOVA Plus. Ovo su novi NOVA telefoni! (VIDEO) [IFA 2016] <<



Fokus kod MediaPad M3 tableta je ekran čija je dijagonala 8.4 inča, a rezolucija čak 2K tj. 2560*1600 piksela. Ova rezolucija podrazumeva gustinu piksela od 359 ppi. Pomenuti ekran je ušuškan u metalno tanko kućište. Huawei kompanija je takođe obratila pažnju i na zvučnike pa tako MediaPad M3 ima stereo postavku spreda koja je u saradnji sa Haman/Kardon firmom tu osvanula.

Što se ostalih karakteristika tiče, MediaPad M3 pakuje Hisilicon Kirin 950 čipset što znači da ima dva četvorojezgarna procesora takta 2.3 GHz i 1.8 GHz. Zatim, ima 4 GB RAM-a i 32/64 GM interne memorije. Zanimljivo je to da i napredi, i pozadi, ima kameru rezolucije 8 MPx. Opremljen je i jednim čitačem otiska prstiju koji nije namenjen samo otključavanju tableta, već i za navigaciju kroz sam Android. Cena tableta će biti 350€ što je ok za ono što on nudi…

Na priloženom video prilogu možete da pogledate prve utiske Btekt YouTube korisnika: