Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Huawei je predstavio novi Honor 7i, a njegova kamera će vas oduševiti! (VIDEO)

Huawei je predstavio novi Honor 7i, a njegova kamera će vas oduševiti! (VIDEO)

Ovo je telefon koji sa jednom kamerom može da napravi fotografije i sa prednje i sa zadnje strane.

Huawei je nedavno predstavio potpuno novi Honor 7i telefon. On doolazi sa unikatnom kamerom koja se može rotirati do 180 stepeni. Dobra vest je da kamera može da okida i pravi fotografije u bilo kom uglu koji je na raspolaganju u okviru tih 180 stepeni. Neverovatni kadrovi mogu da se uhvate, a o fotografijama da ne govorimo. Verujemo da inspiracija dolazi u paketu sa Honor 7i telefonom jer kamera ne samo da ima mogućnost rotiranja već ima i kvalitetan 13 MPx senzor koji pravi odlične fotografije i video zapise.



Huawei se do sada nije previše eksponirao reklamirajući ovaj model telefona, niti njegovu kameru. Deluje nam kao da je Huawei bio stidljiv po tom pitanju. Mi smatramo da telefon zaista ima jako zanimljivu postavku kamere. 13MPx rotirajuća kamera se može lako koristiti kao zadnja i prednja kamera što daje vrhunski kvalitet prilikom pravljenja selfie fotografija ili prilikom video pozivanja putem Skype-a.

*Promo video

Nedavno se pojavio novi video u kom se Honor 7i i njegova rotirajuća kamera predstavlja u punom svetlu. Predstavljeno je u kojim uglovima se može koristiti njegova kamera i kako se ona rotira. Sa blendom od f/2.0 i SLR stepenom ISP-a, možete izvući poprilično zadivljujuće fotografije pomoću ovog telefona. Huawei je dodao i gomilu softverskih alatki, a pored raznih filtera najviše se izdvojio "beautification" mod. Radi se o novom algoritmu koji inteligentno hrani svetlom mračne delove fotografije kada se ona pravi u lošim okolnostima osvetljenja. Video možete pogledati ispod:

 



U slučaju da video nije dostupan pogledajte ga na ovom LINKU.