Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Huawei je zvanično predstavio novi Watch 2 pametni sat! (VIDEO) [MWC 2017]

Huawei je zvanično predstavio novi Watch 2 pametni sat! (VIDEO) [MWC 2017]

Huawei je uz P10 i P10 plus telefone predstavio i novi Watch 2 pametni sat…

Prošlo je oko dve godine od kako je Huawei predstavio svoj prvi Android Wear pametni sat… Nedavno, na MWC sajmu u Barseloni, Huawei je predstavio novi pametni sat, a radi se o nasledniku koji nosi očekivan naziv: Huawei Watch 2.

 



Na prvi pogled, dizajn je svakako nešto novo. Osim toga, 4G povezivost je prvi novitet vrdnan pomena. To znači da vamuz novi Android Wear 2 operativni sistem koji pokreće sat, neće biti potreban telefon kako bi obavili bilo koju uperaciju…

>> Predstavljeni novi Huawei P10 i P10 Plus telefoni. Pročitajte sve o njima! [MWC 2017] <<

Prema navodima Huawei-a, Watch 2 pametni sat će ovog meseca prvo postati dostupan Španiji, Francuskoj, Portugalu, Nemačkoj, Italiji i naravno u matičnoj zemlji kompanije, Kini.

*Radi upoređivanja pogledajte video recenzijz Huawei Watch pametnog sata, preve generacije, koju smo mi uradilli

Watch 2 će biti dostupan i nekoliko različitih boja, za dve različite varijante. Industrijka varijanta će imati ekran prečnika 1.3 inča, rezolucije 390*390, 4 GB interne memorije i bateriju kapaciteta 420 mAh. Prema tvrdnjama Huawei kompanije, ova baterija će korisnicima obezbediti do dva dana korišćenja nakon jednog punjenja. Kao što smo već spomenuli, Android Wear 2.0 je platforma koja će ga pokretati, a što se procesorske snage tiče, tu će Snapdragon Wear 2100 obaviti svoje.



Резултат слика за Huawei Watch 2 MWC 2017

Fitnes varijanta će biti istih karakteristika, stim da će imati malo drugačiji dizajn, GPS modul, senzor koji prati rad srca, širi izbor boja kućišta i narukvica.

>> Ovo je Huawei Watch! Elegantan i moderan pametan sat sa odličnim ekranom! (VIDEO) <<

Za one prefinjene, Huawei radi i na Porsche Design varijanti koja će se odlično uklopiti sa Porche Design Mate 9 telefonom. Više o novom Huawei P10 i Huawei Watch 2 pogledajte u priloženom video sjajnog MrMobile-a: