Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Huawei Watch 3 serija pametnih satova zvanično predstavljena u Srbiji! (VIDEO)

Huawei Watch 3 serija pametnih satova zvanično predstavljena u Srbiji! (VIDEO)

Huawei je predstavio FreeBuds 4 slušalice, kao i svoje nove Huawei Watch 3 i Huawei Watch 3 Pro satove koje pokreće najnoviji HarmonyOS. 

Huawei nastavlja da unapređuje svoje prizvode u svim aspektima pa tako nova Watch 3 serija dolazi sa HarmonyOS operativnim sistemom koji nudi mnogo više funkcija i opcija, a između ostalog i mogućnost instaliranja aplikacija.

 



Naime, Huawei je 6 jula, na vrlo zanimljivoj lokaciji, sportsko selo u Beogradu, zvanično predstavio novu Huawei Watch 3 seriju, zajedno sa FreeBuds 4 slučalicama. Nakon vrlo kratkog perioda od kako su ovi uređaji premijerno predstavljeni celom svetu, mi danas imamo prilike da ih probamo i bolje se upoznamo sa njima.

Naravno, svi već sada mogu da rezervišu Huawei Watch 3 ili Watch 3 Pro jer je pretprodaja krenula. Huawei ne propušta priliku da uz novolansirane uređaje pokloni nešto zanimljivo i vredno, pa tako ovaj put svako ko u pretprodaji kupi neki sat iz Watch 3 serije, dobiće FreeBuds 4 slušalice na poklon. Preorder se završava 18. jula nakon čega će satovi naći u rednovnoj prodaji.

A ako se do sada niste upoznali sa FreeBuds 4i slušalicama, preporučujemo vam da pogledate našu recenziju

Tokom prezentacije koja je održana, mogli smo još jednom da čujemo čime se to Huawei Watch 3 pametni satovi mogu pohvaliti. Osim novog HarmonyOS operatovnog sistema, tu je nešto drugačiji dizajn. Sada imamo krunicu koja olakšava kretanje kroz korisnički izgled koji nije preterano drugačiji u odnosu na starije modele, što je super jer je sve onako kako smo i navikli. Jedino što je drugačije je to što je početni ekran ima mrežasti prikaz aplikacija.

Izrada Watch 3 satova je vrhunska te se koriste isključivo premium materijali. Donji deo Watch 3 Pro sata, koji je u dodiru sa zglobom korisnika, je od keramike, kućište od titanijuma, a ekran je prekriven najotpornijim safirnim staklom. Izbor materijala pri izradi je isti za oba modela, stim da Watch 3 model koristi nerđajući čelik umesto titanijuma. Narukvica koja dolazi uz Watch 3 seriju satova je kožna.



Novitet je i to što novi Huawei Watch 3 satovi podržavaju eSIM pa tako možete pozivati ili primati pozive iako telefon nije u blizini. Takođe, WiFi i mobilni podaci su takođe opcija za nezavisan internet na Watch 3 satovima.

Super je to što je Huawei u susret trenutnoj Covid situaciji implementirao senzor za merenje temperature kože. To znači da ako imate Huawei Watch 3 ili Watch 3 Pro sat na zglobu, u svega nekoliko momenata možete ustanoviti svoju telesnu temperaturu.

Naravno, pored sjajnih softverskih rešenja u vidu Huawei Health aplikacije, ovo je samo još jedan senzor u nizu koji Huawei upošljava kod svojih pametnih satova kako bi vam olakšao kreiranje trenutne fitnes i zdravstvene slike.

A kada smo već kod toga, Huawe nas je na kraju događaja lepo iznenadio partijama padela gde smo mogli da testiramo fitnes mogućnosti novih Watch 3 satova.



Dodaćemo i to da nas je Huawei detaljno upoznao sa novim FreeBuds 4 slušalicama koje pre svega znatno unapređene u oblasti redukcije buke.

Mi smo već započeli testiranje Huawei Watch 3 Pro sata tako da nas obavezno pratite kako biste se detaljno upoznali sa njegovim mogućnostima. Mi smo za sada vrlo pozitivno iznenađeni, a sigurni smo da ćete biti i vi.

I za kraj mali podsetnik da posetite huaweishop.rs i rezervišete Watch 3 ili Watch 3 pro sat jer ćete tako sebi obezbediti vrlo koristan i zanimljiv poklon, FreeBuds 4i slušalice.