Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Innerexile je našao način da telefone načini samoreparirajućim!

Innerexile je našao način da telefone načini samoreparirajućim!

Za sada prioritet imaju Apple telefonu, međutim uskoro će svi postati "neuništivi"! 

Za sada je Innerеxile svoj izum predstavio u svojstvu zaštite ekrana za Apple telefone. Te zaštite nisu obične. One se mogu same reparirati i oporaviti od teških posledica habanja za samo nekoliko sekundi!

Ako ste čitali, tj gledali LG G Flex 2 recenziju gde smo pominjali kako taj telefon ima zadnju samoisceljujuću masku, onda vam cela ova priča koju ponovo pokreće Innerexile nije toliko strana.



Naime, zahvaljujući mikrokapsulama koje su sačinjene od specijalnog lepka, oštećena površina prilikom blagog zagrejavanja biva popunjena gde se kreira efekat samoisceljenja.  

Iako je ova tehnologija slična onoj koju je LG koristio za svoje Flex telefone, Innerexile tvrdi da su njihovi proizvodi četiri puta izdržljiviji na oštećenje.

Takođe, očekuje se da će ove nove samoisceljujuće površine u skorijoj budućnosti imati ogromnu ulogu među kućnim aparatima. Naravno, najčećše će se koristiti kod pametnih telefona i tablet računara. Innerexile će prve svoje zaštite za Apple uređaje isporučivati u novembru, pa je samim tim već pustio online prodaju kako bi kupci mogli na vreme da obezbede sebi “neuništivi omotač ekrana”! Za iPhone 6s će koštati 23,99$ a za iPhone 6s Plus 25,99$.