Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kineski telefon sa najtanjim ramom na svetu!

Kineski telefon sa najtanjim ramom na svetu!

Iz Kine nam ponovo dolaze "nemani"! 

Ne možemo da zažmurimo na neke kineske telefone koji nas ostavljaju bez daha! Ne možemo iako nikad čuli za njih nismo. Kompanija Serendipity je skorije počela da proizvodi pametne telefone, a njihov pri pametni telefon je već privukao pažnju mnogih IT stručnjaka i uopšte kupaca.

E sada, nadamo se da ova priča neće ispasti kao sa Linshof-om pa da Serendipity S7 koji bi trebao da bude njihov prvi model ne dočeka svetlost dana. Telefon još uvek nije zvanično predstavljen, ali procurele su informacije o uređaju i slike samog uređaja. Serendipity S7 ima displej od 5.5 inča 1080p rezolucije, Snapdragon 400 procesor, 2GB RAM memorije, 16GB interne memorije, kameru od 13MPix na zadnjoj strani, kameru od 5Mpix na prednjoj strani i bateriju od 2600mAh.




Iz navedenog sigurno ne uviđate zašto mi sa ovoliko oduševljenja pišemo o telefonu. Razlog tome je neverovatno tanak ram koji ide oko ekrana. Dakle kao što vidite na slici, telefon ima izuzetno tanke ivice, svega 0.7 mm. S7 će biti dostupan u ograničenim količinama. Navodno, biće isporučeno samo 2000 komada na tržištu Kine, što je izuzetno malo. Ne zna se da li će Serendipity S7 ostati ekskluziva za Kinu ili će biti dostupan i ostatku sveta.