Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Lamborghini 88 Tauri, samo za bogataše!

Lamborghini 88 Tauri, samo za bogataše!

Lamborghini 88 Tauri: Telefon vredan 6000 dolara za ljude koji imaju dovoljno novca za hvalisanje! Barem dok Kinezi ne naprave kopiju! 

Tehnologija može rešiti neke od najvećih problema čovečanstva, međutim tehnologija otkriva i ljudsku slabost okrenutu prema bezsmislenim luksuzom. 88 Tauri je Lamborghini-ev telefon koji je nedavno predstavljen, a namenjen je isključivo za bogate!  Za 6000 dolara možete dobiti telefon napravljen samo od čelika i čiste kože, dojagonale 5 inča sa četvorojezgranim procesorom Qualcomm 801. Što se tiče komponenti koje sadrži ipak je korak ispred ostalih luksuznih telefona koje druge kompanije nude. Napraviće se svega 1947 jedinica što daje razlog više da ga bogataši kupe. Očekuje se da će biti na listi svakog matorog bogataša kome je stalo do hvalisanja. A u svojoj ruci će ga imati krajem ovog meseca, kada telefon bude pušten u prodaju.

Šta je to što određuje luksus? Nekako nam se čini da je luksuzniji HTC One (M8) sa svojim funkcijama, karakteristikama i fantastičnim pakovanjem tj. aluminijumskim kućištem, nego telefon koji nudi drugačiji izgled, izradu, prosečne komponente i ime Lamborghini 88 Tauri. Izgleda da je cena ono što čini luksuz. Opet, možda mi ne razumemo stvar prestiža i luksuza. Pogledajte sledeći tizer koji definitivno oduzima dah: