Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Lepe vesti za korisnike iOS uređaja i ljubitelje muzičkih servisa! (VIDEO)

Lepe vesti za korisnike iOS uređaja i ljubitelje muzičkih servisa! (VIDEO)

Stigao je iOS 8.4, a Apple Music servis je pušten u rad! Ovo morate da znate pre nego što bilo šta uradite!

Želimo da iznenadimo sve korisnike iPhone uređaja time što ćemo reći da je iOS 8.4 dostupan za preuzimanje. Ne samo to, i Apple Music servis je pušten u rad tako da uz neke novitete novog iOS-a uživaćete u novoj muzičkoj apliakaciji. Pre nego što pređemo na Apple Music servis, obradovaćemo vas i time da već spremamo uputstvo koje će vam pomoći da JailBreak-ujete novi iOS 8.4.



Kao što je najavljeno na WWDC 2015 konferenciji, Apple Music će biti besplatan prvih tri meseca tako da će svako moći prvo da proba ovaj servis pa onda da se pretplati na njega. Sajt The Verge je uradio zanimljiv video koji prikazuje to kako izgleda kada se prvi put prijavljujete na servis. Takođe, u tom video zapisu se vidi na koji način korisnik vrši postavku omiljenih žanrova i izvođača. Pogledajte video:

Apple Music just launched — here's how it works:

Posted by The Verge on уторак 30. јун 2015.

Međutim, šta kada se besapltan period korišćenja Apple Music servisa navrši? Da li želite da vam se telefon automatski pretplati za dalje korišćenje Apple Music servisa ili ne? Naravno da ne želite da telefon odlučuje za vas, zato ćemo vam mi pomoći da podesite telefon da to ne čini. Nije previše komplikovano, sve je što je potrebno da učinite je da isključite automatsko obnavaljanje pretplate, isto kao na iTunes-u. Dakle, ispratite sledeće korake:

1. Dodirnite na “nalog” (eng. account) ikonicu koja se nalazi odmah na vrhu ekrana sa leve strane.

2. Zatim pronađite i pristupite kategoriji “pregledaj Apple ID” (eng. view Apple ID).



3. Čim se nađete na Apple ID stranici sa podešavanjima, dodirnite na taster “uredi” (eng. manage) u okviru naslova “pretplata” (eng. subscription)

4. Tada, u produžetku opcije “automatsko obnavljanje pretplate” (eng. automatic renewal) dodirnite na prekidač i podesite ga na “isključi” (eng. off)

Kao što vidite i sami, procedura uopšte nije komplikovana, sve dok pratite naše uputstvo. Ukoliko vam pretplata od 10$ odgovara onda se nemojte mučiti i isključivati automatsko obnavljanje pretplate.