Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

LG G Stylo je nov telefon srednje klase koji podržava MicroSD do 2 TB!

LG G Stylo je nov telefon srednje klase koji podržava MicroSD do 2 TB!

Zanimljivo je to da je LG G Stylus telefon koji podržava MicroSD karticu do kapaciteta 2 TB koja uopšte i ne postoji! 

Manje od nedelju dana pre nego što će zvanično biti predstavljen G4 telefon, LG je danas predstavio još jedan uređaj: G Stylo. Kao što i samo ime nagoveštava, novi LG telefon dolazi sa digitalnom “stylus” olovkom. Očekuje se da će ovaj model nastaviti ogroman uspeh LG G3 Stylus telefona iz 2013 godine.

Ovaj moderni telefon će pokretati Android 5 LolliPop što ga čini jednim od najboljih u srednjoj klasi. Naravno, radi se o telefonu koji ima ekran dijagonale 5.7 inča, rezolucije 720*1280 piksela. Moć ovom telefonu daju 64-bitni, četvorojezgrani Snapdragon 410 procesor, takta 1.2 Ghz.




Ono što novi LG G Stylo izdvaja od ostalih je, kako LG navodi, mogućnost proširenja memorije putem MicroSD kartice do čak 2 terabajta! Opet, bizarna činjenica je to da trenutno niko ne proizvodi MicroSD kartice tog kapaciteta.

Novi G Stylo telefon teži 163 grama, razmere su mu 154.3 x 79.2 x 9.6 mm i nudi bateriju kapaciteta 3000 mAh sati. Uz sve to ide LTE konekcija, Bluetooth 4.1, 8 MPx zadnja kamera i 5 MPx prednja kamera, 1.5 GB RAM-a i 8GB interne memorije! Za detaljne karakteristike LG G Stylo telefona pogledajte OVDE.

LG G Stylo će biti prvo dostupan u Jućnoj Koreji po ceni od 460$. Počevši od maja, LG planira da ovaj telefon lansira na nekoliko svetskih tržišta koja nama još nisu poznata.

Nismo sigurni da li je ovo isti onaj uređaj za koji smo u jednom trenutku mislili da je LG G4, ali vreme će i to pokazati.