Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

LG G4 je konačno predstavljen zvanično!

LG G4 je konačno predstavljen zvanično!

New York je imao tu čast da bude prvi grad u kom će biti predstavljen novi LG G4 telefon. 

Vreme je da stavimo tačku na sve glasine koje su kružile o LG G4 telefonu. Korejanska kompanija LG je zvanično predstavila naslednika LG G3 telefona, a većina glasina i novosti koje su se pojavile tokom ovog i prošlog meseca su uglavnom tačne. Mi smo pisali o LG G4 telefonu i 90% toga smo pogodili kakav će telefon biti i koje će karakteristike imati. Nešto više o tome pročitajte OVDE.

G4 ima Quad HD Quantum ekran dijagonale 5.5 inča. Najveći fokus je na kameri: 16 MPx sa f/1.8 brojemm aperture koja ima optički stabilizator slike novije generacije i specijalni infrared senzor koji omogućava kameri bolje i preciznije boje određivanje boje. Kamera fotografije pravi u RAW formatu, ali ako vam ne odgovara to uvek možete odabrati format JPEG.



Ako želite da pogledate koliko su fotografije načinjenje sa LG G4 kvalitetne, uputite se na priloženi link:

>> LG G4 pravi najbolje fotografije od svih telefona na tržištu! <<

Za razliku od većinu trenutnih vodećih telefona LG G4 sadrži šestojezgrani procesor Snapdragon 808 umesto osmojezgranog Snapdragon 810. Kompanija tvrdi da su razlike u performansama veoma male ali u potrošnji baterije velike, što ih je praktično navelo da se odluče za Snapdragon 808.

gizbrain-lg-g4

Interna memorija telefona je 32GB i može se proširite pomoću MicroSD karticom. Telefon takođe ide sa 100 GB besplatneGoogle Drive memorije na dve godine, kasnije morate da dokupite licencu za nastavak korišćenja ovog servisa. Tu je i novi LG UX 4.0 koji sve više i više podseća na čisto Android iskustvo, gotovo sve preinstalirane aplikacije su obrisane.

Za detljanije karakteristike pogledajte na priloženom linku:



>> LG G4 - karakteristike i cene <<

Sredinom maja će pšrodaja biti započeta, a cena će verovatno biti slična ceni LG G3 telefona kada se pojavio prvi put. Pogledajte video: