Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Microsoft je kupio jednu od najboljih to-do aplikacija!

Microsoft je kupio jednu od najboljih to-do aplikacija!

Mnogi korisnici Microsoft proizvoda će se obradovati kada budu saznali da je ta kompanija postala za još jednu nišu veća. 13 miliona novih korisnika sa predispozicijama da se oni brzo dupliraju. 

Šta je bolje od završavanja poslednjeg zadatka sa liste “uraditi”? Pogotovu kada to radite uz pomoć prelepe i korisne aplikacije za organizaciju. Microsoft je juče objavio da je uspešno preuzeo kompaniju 6Wunderkinder, koja stoji iza uspešne aplikacije Wunderlist.

Microsoft ima nameru da blago redizajnira i prilagodi Wunderlist aplikaciju kako bi sinhronizovano radila sa Office paketom i Skype servisom. Takođe, cilj je da Wunderlist i dalje nakon promena bude dostupan na svim vodećim platformama.



Ako ste deo Wunderlist pričekoju čini preko 13 miliona korisnika koji su kreirali miljardu to-do lista kako bi “pametno” i intuitivno obavljali svoje obaveze, onda razumete zašto je The Verge ovu aplikaciju rangirao kao najbolju u ovoj kategoriji.

Ukoliko još niste probali Wunderlist i dalje imate priliku da se pridružite. Uz brilijantni dizajn, jednostavni ali zanimljivi korisnički izgled uštedite vreme i obavljajte svoje obaveze na jedan pametan i organizovan način.

iOS                   >> Wunderlist <<

Android             >> Wunderlist <<

Windows Phone  >> Wunderlist <<

Amazon             >> Wunderlist <<



Korisnici mogu očekivati da aplikacija ostane besplatna na svim postojećim marketima. Neće biti promena cene kod Wunderlist Pro aplikacije ili Wunderlist Pro Business a Wunderlist podrška će idalje podržavati veliku paletu aplikacija trećeg lica.

Po našem mišljenju, Microsoft je napravio odličan posao gde je prisvojio finu bazu korisnika koja će se sada samo povećati. Smatramo da će Microsoft narednih godina znatno napredovati i profitirati okrenuvši se poslovanju koje ne uključuje samo Windows platformu. Što se kaže “živi bili pa videli”...