Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Napunite bateriju za 5 minuta!?

Napunite bateriju za 5 minuta!?

Prototipi Pronto Fast-Charge battery 5 i 12 su patentirani i pušteni u serijsku proizvodnju! Pročitajte šta nam donosi novi način punjenja!

Pronto Fast-Charge battery je Kickstarter projekat koji podrazumeva eksternu bateriju koja je sposobna da napuni telefon za 5 minuta. Koliko puta vam se desilo da je baterija vašeg uređaja pri kraju, a da morate hitno negde da krenete. Ova projekat, možda nudi rešenje tog problema. Ovaj projekat je, zapravo, nova vrsta baterije koja omogućava da se pametni telefon, baterija kamkodera ili fotoaparata, laptop i slično, napuni za veoma kratak vremenski period.

>> Punite telefon pomoću vibracije! <<



>> Punjač koji puni bateriju za svega dva minuta! (VIDEO) <<

>> Kako napuniti telefon pomoću drugog telefona? (VIDEO) <<

 

>> Evo zašto bi trebalo da se odlučite za bežično punjenje telefona? <<

>> Sve baterije postaju eksterne baterije uz pomoć “Better Re”! (VIDEO) <<



>> Kako popraviti telefon koji neće da se puni? <<

Pronto dolazi u dve varijante:  4500mAh Pronto 5 i 13,500mAh Pronto 12. Oba modela na prvi pogled deluju prilično grubo i teško, verovatno zbog metalne (aluminijumske) konstrukcije. Oba modela poseduju USB izlaz. Da bi došli do ovih baterija u ovom trenutku, morate poručiti sa njihovog sajta. ,,Power Practical” je tim koji radi na ovom projektu i u dosadašnjoj istoriji imali su 3 uspešna projekta i reputacija im je na zavidnom nivou. Dobra vest je da je kampanja već prikupila neophodan novac i da je započeta serijska proizvodnja.

>> Kako oporaviti bateriju na Android telefonu ili tabletu? <<

>> Kako sačuvati bateriju na Android uređaju!? <<



>> Kako sačuvati bateriju na telefonima koji koriste AMOLED ekrane!? <<