Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Nokia 215 je mnogo pametnija nego što izgleda! (VIDEO)

Nokia 215 je mnogo pametnija nego što izgleda! (VIDEO)

Naša preporuka svim osobama koje tek ulaze u svet pametnih uređaja je Nokia 215, pročitajte zašto!

Microsoft se fokusirao i na proizvodnju pristupačnijih telefona ponudivši korisnicima svoj nov model “Nokia 215”. Telefon je mnogo pametniji nego što izgleda! Za razliku od ostalih telefona ovog tipa, Nokia 215 poseduje nekoliko aplikacija uključujući i Facebook. Upravo te aplikacije ovaj telefon čine malo pametnijim.

Ovo je uređaj koji, sa svojom cenom od 29$ i osnovnim “pametnim” funkcijama, privlači ogromnu pažnju osoba koji tek ulaze u svet pametnih uređaja. Nokia 215 veoma lako može preuzeti ulogu “backup” telefona i tako poslužiti kao poslovni telefon ili slično.



Kada je dizajn u pitanju, gledajući ga svi dobiju utisak da je to još jedan jednostavan i dosadan telefon. Naravno iz do sada napisanog mogli ste da naslutite da su to samo predrasude. Nokia 215 sadrži fin broj zanimljivih aplikacija među kojima je Facebook i Facebook Messenger, Bing pretraživač, i Opera Mini web pregledač. Takođe na njemu možete igrati igrice poput Asphalt 6: Adrenaline i Modern Combat 2 iz Gameloft-a.

Ne odstupajući od Nokia-ine tradicije izrade telefona, Nokia 215 je izrađen od čvrstih materijalana što ovaj telefon čini snažnim uređajem. Pored softverskih prednosti ova Nokia ima lampicu na samom vrhu, bluetooth povezivanje i FM radio. Telefon je SLAM kompatabilan što govori da lako može bez kabla naslanjanjem na uređaj koji takođe ima SLAM da razmenjuje podatke.

Ovaj model ide u dve varijante, Dual SIM i standardna varijanta. Dual SIM varijanta može izdržati do 21 dan u pripravnosti, a standardna varijanta sa jednom karticom čak do 29 dana. Obe varijante pružaju do 20 sati razgovora i 50 sati preslušavanje muzike.

Nokia 215 će biti lansiran na pažljivo izabranim tržištima u Evropi, Aziji i Africi sa cenom od samo 29$ bez poreza.

Pogledajte video koji detaljno pokazuje kako će izgledati: