Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Nova Nemačka kompanija nam sprema octa-core Linshof i8 telefon!

Nova Nemačka kompanija nam sprema octa-core Linshof i8 telefon!

Pogledajte kakvo iznenađenje nam sprema nova nemačka kompanija sa svojim novim Android telefonom!

Tržište pametnih telefona iz dana u dan raste velikom brzinom. Danas imate ogromne ali i sićušne kompanije koje uspešno posluju. Prestigio je recimo kompanija koja je počela da pravi telefone niske klase, a vremenom, kako se razvijala počela je da radi srednju klasu telefona, tablete i ostale pametne uređaje. Prestigio je upavo dobar primer pametne investicije i uspešnog probijanja na tržište pametnih uređaja.

Nemačka kompanija Linshof je novi igrač koji se pojavio i saopštio da će prodavati telefone visoke klase po ceni srednje klase. Za početak će se proizvoditi model Linshof i8 koji će biti kompletno presvučen aluminijskim kućištem i imaće Super Amoled 1080p ekran dijagonale 5 inča. Ovaj uređaj će raditi na Android 5 LolliPop verziji i imaće Lineshof korisnički izgled. Snagu i eksplozivnost osmojezgranog procesora koji radi na 2.1 Ghz u potpunosti će iskoristiti Linshof i8 u kombinaciji sa Qualcomm Snapdragon 810.



Što se tiče ostalih karakteristika sigurni smo da će vam se krv zalediti kada ih čujete. Ovaj model će imati neverovatnih 80GB interne memorije, 3 GB RAM-a i bateriju od 3100 mAh koja će davati dovoljno energije ovoj zveri od telefona. Ovo parče aluminijuma sa extremnom mašinom u sebi će imati 13 MPx kameru sa Sony CMOS senzorom. Sekundarna kamera će imati impresivnih 5 MPx za raskošne selfije. Naravno kao i svi drugi pametni telefoni visoke klase, Linshof će biti opremljen sa Bluetooth v4.0, GPS, kompasom, žiroskopom, HDMI 1.4 uz 3D podršku, micro USB, NFC, WiFi i LTE tj. 4G. Kako je kompanija najavila telefon će se pojaviti u prvom kvartalu 2015 godine po ceni od 380$.

Verovatno razmišljate o tome da je ovo telefon iz snova kada se sagledaju cena i kvalitet. Međutim, imamo neke nezvanične izveštaje koji govore o tome da je u pitanju nova kompanija koja nije poznata čak ni Nemačkom stanovništvu. Neki čak pominju da je u pitanju “MockUp”.

Obzirom da znamo ove spekulacije, kontaktirali smo njihovog menadžera (Peter) gde smo dobili odgovor da je model već u pripremi i da će početi da se prodaje naredne godine u Velikoj Britaniji.