Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Nova Samsung Health aplikacija donosi mnogo toga drugačijeg!

Nova Samsung Health aplikacija donosi mnogo toga drugačijeg!

Proverite da li vam je stigla nadogradnja na novu Samsung Health aplikaciju jer ćete biti oduševljeni time šta ona donosi!

Postoji mnogo fitnes aplikacija koje vam pomažu da ostanete vitki i u kondiciji. Takođe, na Google Play prodavnici se mogu pronaći i aplikacije koje vam pomažu da ostanete zdravi. Međutim, retko koja aplikacija sadrži sve one opcije i funkcije koje ima Samsung Health ima. 


Upravo ta Samsung Healt aplikacija je nedavno dobila vrlo značajnu nadogradnju koja donosi neke nove funkcije i drugačiji dizajn. Naime, aplikacija je jednostavnija za korišćenje što omogućava korisnicima lakši način za personalizaciju i praćenje svojih aktivnosti.



>> Pratite fitnes aktivnosti još lakše jer je izašla nova Google Fit aplikacija! <<

Sada početni ekran pokazuje prvo ono što korisnik treba da obavi pa sve ostalo. Isto tako, na početnom ekranu se na samom vrhu može pregledati aktivnost u vidu pređenih koraka, utrošenih kalorija i aktivno provedenog vremena.

>> Najbolje fitnes aplikacije! <<

Naravno, sve one ostale funkcije koje su se mogle naći na ranijim verzijama su i dalje tu, samo drugačije organizovane. Ono što nova verzija Samsung Healt donosi, a što će značajno doprineti poboljšanju korisničkog iskustva je bolja integracija nosivih uređaja i ostalih web servisa. Sada je moguće instalirati dodatke trećeg lica koje će dodatno pomoći korisnicima da ostvare svoje fitnes ciljeve.

Primera radi, moguće je preuzeti dodatak u vidu instrukcija za treniranje koja podrazumeva plan vežmi i pravilnu ishranu. Ovo je naravno nešto što će mnogi koristiti budući da je gojaznost izuzetno veliki i čest problem mnogih ljudi.



Predlažemo da omah ažurirate vašu Samsung Healt aplikaciju ukoliko već do sada niste. Nova Samsung Healt aplikacije je verzije 6.0 ili iznad.

>> Kako koristiti S Health aplikaciju na root-ovanim uređajima sa aktiviranim KNOX-om? <<