Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Novi Teclast X98 Pro je tablet bomba!

Novi Teclast X98 Pro je tablet bomba!

“Bomba” je prava reč koja opisuje novi Teclast X98 Pro DualOS tablet jer on dolazi sa 4GB DD3 RAM-a i novim grafičkim čipom. Detaljnije u daljem tekstu.

Mi smo jednom pisali o tabletu Teclast X98 Air koji gotovo identičan kao i Teclast X98 Pro, stim što ne poseduje potpuno iste karakteristike.

>> Da li ste čuli za Teclast X98 Air? Ovaj DualOS tablet možete koristiti kao 3G telefon! <<



Teclast X98 Pro tablet ovaj put pakuje novi Intel X5 - Z8500 četvorojezgrani procesor koji radi na 2.24GHz. Ovaj procesor korisnicima omogućava fluidan rad bez štucanja ili bilo kakvih grešaka. Budući da ovaj procesor radi uz 4 GB RAM-a, multitasking je fenomenalan! Teclast X98 Pro je brz i odazivan što garantuje odlično korisničko iskustvo koji god platformu da koristili, Android ili Windows 10.

Kada smo već kod platforme valja pomenuti da Teclast X98 Pro sada pokreće Windows 10 umesto Windows 8.1, kao i Android 5 LolliPop umesto Android 4 KitKat verzije. Ako ste čitali naš tekst o Teclast X98 Air modeli, onda vam je poznato da se radi o DualBoot uređaju što podrazumeva dva operativna sistema na jednom uređaju.

Teclast X98 Pro je takođe doživeo nadogradnju kada je reč o grafičkom čipu. Unutar ovog tableta se može naći Grafis intel HD grafički čip osme generacije koji je u svakom pogledu bolji u odnosu na svog predthodnika. Kombinacija 64 GB interne memorije, 4GB DDR RAM-a, odličan CPU i još bolji GPU pruža fantastično 3D gejming iskustvo.

Što se dizajna tiče sve je ostalo isto kao i na Teclast X98 Air modelu. Valja spomenuti da Teclast X98 Pro ne podržava 3G povezivost tako da ne može služiti kao telefon.



Da potsetimo, Teclast X98 Pro ima ekran dijagonale 9.7 inča čija je rezolucija 2048*1536 piksela. Sa prednje strane se nalazi 2 MPx kamera zgodna za Skype razgovore dok na zadnjoj strani tableta boravi 5 MPx kamera.

Na samom ramu se mogu naći, 3.5mm audio, MiniHDMI i MicroUSB konektori, kao i MicroSD slot.


S obzirom da je ovo njihov najbolji model, cena je malo viša. Ipak, za 200 evra dobijate jedan moćan DualBoot tablet koji može poslužiti za posao, učenje ili zabavu. Zahvaljujući GearBest.com web prodavnici, Teclast X98 Pro možete poručiti bez naknadnih troškova poštarine. Ukoliko ga sada kupite, on će vam na vašu adresu stići kroz 15 dana. Često se dešava da to bude i rani. Nešto više o Teclast X98 Pro tablet računaru i tome gde ga možete kupiti kliknite na “KUPI” baner ispod: