Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Od sada je moguće pristupiti Samsung cloud-u sa računara!

Od sada je moguće pristupiti Samsung cloud-u sa računara!

Pristupite i kontrolišite vašem Samsung cloud-u direktno sa računara. Na ovaj način je lakše pregledati sadržaj i izbrisati onaj koji vam više nije potreban.

Prošlog vikenda je Samsung odeljak iz Francuske objavio određene informacije o tome koje promene i unapređenja donosi nadolazeći Android 9 Pie koji će se pojaviti za vodeće Galaxy telefone.

 



U tom saopštenju smo pronašli informacije kako je moguće pristupiti Samsung cloud-u putem računara. Nije nam bilo teško pa smo to odmah probali i mogu će! Ne znamo tačko od kada je Samsung ovo omogućio, ali bilo je krajnje vreme svakako!

Možda ne zvuči tako, ali veoma je prosto pristupiti Samsung Cloud-u i manipulisati podacima direktno putem računara. Sve što je potrebno uraditi je prijaviti se na svoj Samsung Cloud nalog unevši odgovarajuću email adresu i lozinku.

>> Samsung Cloud za web <<

Na ovaj način je mnogo lakše organizovati datoteke tj. izbrisati ono što nije potrebno, a ostaviti ono što jeste. Ovo može biti zgodno i u situaciji kada korisnik želi da preuzme određen sadržaj sa Samsung cloud-a na računar. Više nije potrebno to raditi putem telefona pa prebacivati na računar, već je moguće direktno sa računara pristupiti Samsung cloud-u i prezueti željeni sadržaj.