Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ovo je Huawei pametni sat koji debituje "sa stilom"!

Ovo je Huawei pametni sat koji debituje "sa stilom"!

Evo šta se dobije kada Huawei zaduži poznatog dizajnera da kreira seriju stilizovanih pametnih satova!

Huawei Consumer Business Group (BG) danas je predstavila prvu limitiranu seriju satova za čiji dizajn se pobrinuo renomirani italijanski kreator Barnaba Fornasetti. Ovaj poklon, koji su dobili gosti žurke povodom desetogodišnjice postojanja kineskog 'Vogue'-a, označava saradnju kompanije Huawei, kineskog 'Vogue'-a i brenda Fornasetti koja predstavlja spoj umetnosti, dizajna i moderne tehnologije.



Sat za čiji se dizajn pobrinuo Fornasetti omogućava korisnicima da ostanu povezani gde god da se nalaze, jer ih obaveštava o pozivima, porukama i mejlovima koji im stižu.  

Ekskluzivan Fornasetti dizajn uključuje legendarni Fornasetti “Tema e Variazioni” motiv, sa kaišom i kutijom u “Malahit” nijansi zelene, zaštitnim znakom Fornasetti-a. Na kutiji se, takođe, nalazi i prepoznatljiva Fornasetti ključaonica.

Premium sat kombinuje vanvremenski estetski dizajn sa pametnom tehnologijom.

Ova limitirana serija satova, sponzorisana od strane kompanije Huawei, dostupna je isključivo kao poklon za goste proslave deset godina postojanja kineskog 'Vogue'-a, kojom je obeleženo zatvaranje Nedelje mode u Milanu. Svetski poznat modni fotograf Mario Testino i supermodeli Karlie Kloss i Sean O’Pry koji se nalaze u reklamnoj kampanji za Huawei sat, takođe će se naći među zvanicama ekskluzine proslave.