Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ovo je najizdržljiviji tj. neuništivi tablet moćnih performasni! (VIDEO)

Ovo je najizdržljiviji tj. neuništivi tablet moćnih performasni! (VIDEO)

Ako ste osoba koja u isto vreme želi odličnu mašinu i izdržljivost koja podrazumeva ekstremne okolnosti, onda je Dell Latitude 12 ono u šta čete se zaljubiti!

Da li zbog vrste posla, zbog opsesije ili načina života, mnogi tragaju za idealnim tablet računarom. Naravno da postoji mnoštvo vrhunskih tablet uređaja ali oni nisu napravljeni za ljude koji vole ekstremne sportove, za ljude koji rade u uslovima gde je stepen opasnosti visok, za osobe koje nemaju vremena da razmišljaju gde će spustiti tablet i za one koji nisu kupili tablet da bi se šepurili okolo.

 



Pokušajte da se setite nekoliko tablet računara koji su napravljeni da budu neuništivi, a da ujedno imaju visoke performanse i da pritom´ rade na Windows operativnom sistemu, može? I, koliko ih je?

Pa naravno da ih je malo. Dell je uspeo da napravi tablet računar koji se izdvaja iz mase i koji će mnogi poželeti da kupe. Dovoljno je to da je tablet MIL-STD-810G sertifikovan što znači da odgovara svim zahtevima vojske S.A.D. To podrazumeva izdržljivost i otpornost na vreline, hladnoću, vodu, pesak, prašinu, slanu maglu, rđanje, rad na velikim visinama i vibracije koje se dešavaju prilikom pucanja iz vatrenih oružija. Ovo je ozbiljan tablet za ozbiljne ljude koje se ne zezaju!

Dell Latitude 12 Rugged tablet sadrži Intel Core M DualCore procesor takta 2 GHz, 8GB RAM-a i ekran dijagonale 11.6 inča koji se odlično vidi prilikom korišćenja na dnevnoj svetlosti. Ekran je takođe prilagođen tako da korisnik može da ga koristi i sa debelim radničkim rukavicama. Unutar njega se nalazi SSD za sigurno skladištenje podataka, a njegov kapacitet je neverovatnih 512 GB. Što se tiče baterija, ovaj tablet radi na dve zamenljive baterije koje će korisnicima omogućiti brzu zamenu ili ekspresno isključivanje tablet računara, ukoliko se stvori potreba za to.

Odlično je to što je Dell radio i na tome da ova “mašina” dobije i dodatnu opremu u vidu tastature. No, tastatura za Dell Latitude 12 Rugged tablet nije ni malo slabašna. Ona je IP65 sertifikovana što znači da je i ona otporna na prašinu, vodu, pritisak i slično. Kada smo rekli da je Dell radio na tome da obezbedi dodatnu opremu to ne znači da se sve završava sa tastaturom. Tu je i postolje (eng. dock) koje omogućava deljenje ekrana sa tableta na dva monitora ili TV-a.



Ovaj tablet računar je samo deo nove Dell “Rugged” linije računara. Oni u okviru te linije se mogu naći par vrhunskih 14 inčnih laptopova sličnih karakteristika i jedan hibridni uređaj od 12 inča osetljiv na dodir.

Detaljnije karakteristike Dell Latitude 12 Rugged tablet računara pročitajte na priloženom linku:

>> Dell Latitude 12 Rugged tablet <<