Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ovo je praktično studijsko LED osvetljenje za pametne telefone!

Ovo je praktično studijsko LED osvetljenje za pametne telefone!

Ukoliko želite da vaš video zapis, fotografija ili selfie bude u svakom momentu odličan, onda Kinezi imaju jedan gedžet za vas. Pogledajte o čemu se radi.

Kina je zemlja gde je sve moguće. Oni prave sve od svega! Znate kako kruži priča o njima? Dok putuju brodom, od limenka iz kojih su jeli prave proizvod koji će kasnije prodati. Shodno tim narodnim “predanjima” ne čudi nas što oni danas vladaju gotovo u svakom segmentu tržišta proizvodnje i prodaje.

 



Kina i njihovi proizvođači našoj redakciji privlači mnogo pažnje, zasluženo verujte nam. Poslednjih par meseci redovno izveštavamo o nekim njihovim proizvodima za koje smatramo da su vredni pažnje. Pisali smo o telefonima koje oni prave, o tablet računarima, o gedžetima, gotovo o svemu što je vezano za domen pametni telefoni, tablet računari, operativni sistemi i aplikacije.

>> Chuwi Vi10 je naša preporuka za sve one koji hoće odličan tablet po povoljnoj ceni! <<

>> Cube I10 DualBoot je tablet za koji mnogi smatraju da je odlična kupovina tj. BestBuy! (VIDEO) <<

>> Evo koji dobar telefon možete kupiti za 120 evra! Osmojezgrani procesor i 5000 mAh baterija! (VIDEO) <<

>> IUNI U2 je čudovište iz Azije! <<

Nedavno smo spazili jedan gedžet koji može poslužiti obožavaocima selfie fotografija ili onima koji pomoću svog pametnog telefona snimaju za YouTube. Radi se o “Kira” LED osvetljenju koje se poput štipaljke kači na telefon i povezuje se putem 3.5mm audio izlaza pomoću kog crpi energiju. Obzirom da je Kira osvetljenje kružno postavljeno prilikom fotografisanja ili snimanja postiže se efekat studijskog osvetljenja.



Lenovo je takođe napravio jedan sličan gedžet koji se malo drugačije fiksira na telefon. Takođe, Lenovo je napravio više blic nego osvetljenje jer Vibe Xtension Selfie blic nije baš toliko snažan kao Kira.

>> Lenovo je napravio selfi blic i verujte nam, fantastičan je! (VIDEO) <<

Čini nam se da će Kira osvetljenje najviše koristiti ženski deo korisnika pametnih telefona jer uz ovaj gedžet ide i aplikacija namenjena za selfie fotografije. Budući da smo skorije videli koliko su mlade devojke, ali i mame opsednute selfie fotografijama, ne čudi nas ukoliko se desi da one budu najčešći kupci Kira gedžeta. Pogledajte kako je jedna sexy mama pokušavala da napravi dobar selfie dok joj se dete igralo na igralištu:



>> Selfie nije uvek tako "cool" kao što mi mislimo! (VIDEO) <<