Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Počinje potraga za “pametnom zvezdom”, pridružite se!

Počinje potraga za “pametnom zvezdom”, pridružite se!

Vreme je da Srbija dobije konkretan odgovor koji je telefona najbolji! Pogledajte o čemu se radi! 

Rešili smo da na našem portalu započenemo reviju pametnih telefona koji nisu toliko poznati ili koji barem u našem regionu nisu toliko znani. Svakog meseca, destog, dvadesetog i prvog, mi ćemo imati TOP 5 listu telefona u cenovnom rangu do 20.000 dinara, do 25.000 dinara i do 30.000 dinara. Za sada, pisaćemo po našim kriterijumima, međutim želja nam je da se i vi ukljlučite sa svojim predlozima, iskustvima ili informacijama.

Dakle, cilj je da se malo družimo i razmenimo informacije iz prve ruke o mnogim telefonima koji će se možda naći na TOP 5 listi. TOP 5 lista je jako bitna za one koji će po prvi put rešiti da izdvoje sumu novca preko 15.000 što je za većinu državljana Srbije gotovo pola plate. Znači hajmo da im pomognemo zajedničkim naporima da izaberu pravi telefon za sebe kako se kasnije ne bi razočarali u svoju kupovinu.



Molimo vas da nam pišete na našim Facebook, Twitter ili Google+ nalozima! Napišite svoje iskustvo, mišljenje ili predlog na našem zidu i na kraju obavezno potpišite to kao #PametnaZvezda.

Facebook - PametniTelefoni.rs

Twiter - PametniTelefoni.rs

Google Plus - PametniTelefoni.rs

Imamo jedno pravilo! Bitno je da se ti telefoni mogu kupiti kod nas. Dakle, nije bitno da li je to radnja u nekom gradu u Srbiji, samo da je kod nas i naravno da legalno prodaju telefone, uz fiskalni račun. Na kraju svakog meseca imaćemo jednu "Pametnu Zvezdu" koju ćemo preporučivati kao "best buy"!