Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Samsung će predstaviti veoma moćan telefon na preklop!

Samsung će predstaviti veoma moćan telefon na preklop!

Ovo je neverovatno moćan telefon koji ima ekran na dodir i tastaturu! Njegove performase će biti poput onih telefona koji spadaju u visoku klasu uređaja. Zamislite kako će ovaj telefon obradovati sve one koji su zaljubljeni u dobre telefone sa tastaturom!

Verovali ili ne, Samsung i dalje pravi telefone na preklop! Južno Korejanska kompanija je zapravo prethodnih godina lansirala seriju Android telefona čija je šasija na preklop. Sada imamo prilike da pogledamo možda i najbolji Android telefon na preklop koji je Samsung napravio do sada.



Uređaj, koji nam je za sada poznat samo po broju modela SM-G9198, je spažen ove nedelje kada je procesuiran za Kinesko sertifikovanje u okviru TENAA centra. Nov telefon na preklop dolazi sa dva ekrana, unutrašnjim i spoljašnim, od 3.91 inča, rezolucije 768*1280. Prema dostupnim fotografijama možemo zaključiti da dizajn telefona izgleda iznenađujuće dobro. Toliko dobro da smo u jednom momentu zaželeli da imamo ovaj telefon.

Glasine govore da će ova nova Samsung “preklopnjača” imati impresivne performasne koje uključuju Sanpdragon 808 čipset, 16 MPx zadnju kameru i 5 MPx prednju kameru za kvalitetne selfi fotografije. Vrlo verovatno će imati 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije koja će moći da se proširi putem MicroSD kartice. kao šlag na tortu, ovaj telefon će pokretati Android 5.1.1 LolliPop, naravno uz Samsung-ovo “presvlačenje”.

Za one koji vole telefone na preklop i one koji žele da imaju kombinaciju ekrana na dodir i tastature, Samsung SM-G9198 će svakako biti najbolji mogući izbor, čim se on pojavi na tržište. Uređaj će verovatno biti rađen samo za Kinesko tržište, oni tamo uglavnom i prodaju ovakve telefone, ali to nije prepreka za ostatak sveta obzirom da će svi veći sajtovi nuditi besplatnu dostavu i pristupačne cene.



Ono što mi možemo da zaključimo je da neki ljudi ipak nisu uslovljeni da se prebace na ekrane na dodir jer im telefoni poput ovih pružaju apsolutno sve i to uz tastaturu!

>> LG je predstavio svoj novi pametni telefon na preklop! <<