Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Samsung predstavio prelepi Galaxy A8!

Samsung predstavio prelepi Galaxy A8!

Samsung je konačno počeo da pravi lepe i moćne telefone... Galaxy A8 je odličan ali i prelep!

Prateći gomilu glasina, Samsung je danas zvanično predstavio Galaxy A8 telefon, jedan od najtanjih telefona ikada sa telom čiji je struk svega 5.9 mm. Ipak, telefon ima neverovatno dobre karakteristike iako je tanak.



Dakle, Samsung Galaxy A8 nam dolazi sa Super AMOLED ekranom dijagonale 5.7 inča, rezolucije 1920*1080, sa osmojezgranim procesorom, 2 GB RAM-a i izborom od 16 ili 32 GB interne memorije. Dobro je to da se memorije može proširiti putem MicroSD kartice do 128 GB. Obradovaćemo vas i time da prelepi Galaxy A8 ide sa zadnjom kamerom od 16 MPx i skenerom otiska prsta u okviru tastera za početni ekran. Obzirom da je kod nas 4G konačno dostupan, Galaxy A8 sa svojom LTE podrškom će se odlično uklopiti i na našem tržištu. Fascinanto je to da da Galaxy A8 pakuje bateriju od 3.050 mAh iako je tanak svega 5.9 mm.

Prema informacijama sa Samsung-ovog zvaničnog sajta, Galaxy A8 bi svakog trenutka bi trebalo da se pojavi u Kini. Verujemo da će putem Samsung-ovih partnera, Galaxy A8 biti dostupan preko weba u celom svetu. Ići će u beloj i zlatnoj boji. Za sada, nemamo nikakvih informacijama o tome kada će zvanično predstaviti.