Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

SanDisk Connect Wireless druge generacije je jedno od povoljnijih rešenja za bežičnu razmenu velikih datoteka.

SanDisk Connect Wireless druge generacije je jedno od povoljnijih rešenja za bežičnu razmenu velikih datoteka.

Ovo je jeftin uređaj koji će vam olakšati deljenje sadržaja između uređaja, a da pritom ne morate da imate kućni WiFi. 

Pre par godina, prebacivanje velikih datoteka nije bio lagan posao. Jedini spas u tim momentima je bila USB Flash memorija. Čak ni to nekada nije pomagalo jer su one, barem kod nas, bivale manjeg kapaciteta.

Danas, naši pametni telefoni i tablet računari uveliko barataju sa tim ogromnim datotekama. Sa vremena na vreme i njih zaželimo da prebacimo sa jednog telefona na drugi, ali kako? Ti uređaji nemaju USB već samo MicroUSB, što znači da se te datoteke ne mogu prebaciti na USB Flash sem ako ti uređaji ne podržavaju OTG. Sve u svemu ogromna je komplikacija prebacivati velike datoteke sa jednog na drugi uređaj, no postoji mnogo jednostavnije rešenje za taj problem.



Najbolji i najefikasniji način da sve to obavite lagano i bez previše maltretiranja je putem druge generacije SanDisk Connect Wireless uređaja. On je tu kako bi na najsigurniji mogući način prebacio sve ogromne datoteke sa jednog uređaja na drugi koristeći svoju WiFi konekciju. Ne samo to, SanDisk Connect će vam omogućiti da emitujete sve HD video zapise na bilo koju ekran u vašem okruženju, sve dok su oni na istoj WiFi mreži koju generiše SanDisk Connect.

Dobro je to što se mogu povezati do šest različitih uređaja u isto vreme, a do tri ekrana se mogu emitovati HD sadržaji. Uređaj ima svoju internu bateriju koja može trajati do 4.5 sata ukoliko emitujete 1080p sadržaj. Pomenuta baterija se puni upravo putem USB-a. Što se tiče emitovanja sadržaja sa Google ili Apple servisa putem ovog uređaja, potremno je da on bude DRM-free. To u prevodu znači da ćete moći da emitujete samo muziku jer je jedino taj sadržaj sa tih servisa DRM-free.

SanDisk Connect Wireless uređaj druge generacije je znatno jeftinije u odnosu na prethodni. Varijanta od 16 GB je 30$, 32 GB je 40$, a 128 GB je 100$. Kompatabilan je sa Android, Fire, iOS, Mac i PC uređajima. Možete ga poručiti sa Amazon internet prodavnice ili Bestbay.com i SanDisk.com.