Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Saygus V2 je novi "prepametni" telefon!

Saygus V2 je novi "prepametni" telefon!

Uskoro nam stiže hibridni pametni telefon! Pogledajte šta sve može ovaj prepametni telefon!

CES je jedan od najznačajnijih tehnoloških manifestacija današnjice. Mnogim kompanijama je ovaj događaj odskočna daska i tu traže svoju šansu u ogromnom tehnološkom svetu. Kao i svake godine, uvek se pojave neki zanimljivi uređaji a Saygus V2 je upravo taj!

Saygus je predstavio Saygus V2 model na tekućem CES-su koji se održava u Las Vegasu kao naslednik modela Saygus Vphone-a. Ovo nije običan pametni telefon ovo je prepametni telefon koji u sebi sadrži najbolje komponente današnjice i neke specijalne funkcije. Dovoljno je da kažemo da ovaj uređaj ima 320 GB interne memorije i odmah ćete naslutiti da je u pitanju hibrid koji svako samo može poželeti!



Spomenućemo samo ostale funkcije i karakteristike koje uključuju kameru od čak 21MP i prednju kameru od 13MP, optičku stabilizaciju slike, odličnu vidljivost na sunčevoj svetlosti, IPX7, bočni skener za otisak prsta, bateriju kapaciteta od 3100mAh, 5-inčni FHD ekran rezolucije 1080p oivičen i upakovan u Kevlar zaštitni okvir sa stranicama od fino brušenog aluminijuma. Ostatak tela napravljen je od fiberglasa. Uređaj se može koristiti bilo gde u svetu zahvaljujući CDMA i GSM bežičnim tehnologijama.

Saygus V2 ćete moći da naručite tokom Januara a isporuka ovog uređaja se može očekivati u prvoj polovini ove godine. Za sada nemamo informaciju o ceni, međutim po karakteristikama i ostalim funkcijama zaključićemo da sigurno neće biti jeftin!