Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Sjajna Terrarium TV aplikacija više neće raditi! Evo alternative… [R.I.P]

Sjajna Terrarium TV aplikacija više neće raditi! Evo alternative… [R.I.P]

Loše vesti! Najbolja aplikacija za gledanje filmova preko telefona je upravo oborena! Evo koju aplikaciju predlažemo umesto nje!

Pre par dana smo neprijatno iznenađeni porukom koju smo dibili u Terrarium TV aplikaciji! Pokrenuli smo je kako bi pogledali šta ima novo od filmova, a prvo što smo ugledali je “oproštajna poruka”.

 



Iako odmah nismo pročitali celu poruku, osećaj razočarenja nas je odmah obuzeo. Prvo što nam je palo na um je “koju sada aplikaciju koristiti umesto ove”... Postoje alternative, ali tome ćemo kasnije. Uglavnom, poruka glasi:



Bilo sjajno raditi na ovom projektu. Međutim, ipak je vreme oprostiti se od njega. Ugasiću Terrarium TV, zauvek.

Uvek sam znao da će ovaj dan sigurno doći. Znao sam i to da će biti teško napustiti ovaj projekat. Ali, stvarno je vreme da konačno pređem na neke druge projekte.

Hvala vam na podršci koju ste mi pružili sve ove godine. Hvala svim Terrarium TV zajednicama i ljudima koji su podržali projekat. Hvala Nik i svim ljudima na širom sveta kojima je stalo do ovog projekta.

Za sada, nećete moći da gledate ni jedan video koristeći ovu aplikaciju jer većina stranica neće ni prikazivati sadržaj. Pisaće samo “No Data”. Aplikaciju Terrarium TV neće moći ni da pokrenete nakon završetka septembra meseca budući da će automatski nasilno isključivati. Molim vas da ne dodirujete na “Ažuriraj” taster jer to neće preuzeti neku novu verziju koja radi.

Hvala vam i zbogom.

Srdačni pozdrav,

NitroXenon

Kao što možete i sami da zaključite, tvorac Terrarium TV aplikacije nam poslao jasnu poruku: Terrarium TV je mrtav! Za sada ne postoji nada da će neko preuzeti njegov rad. Ono što nama korisnicima preostaje je da se okrenemo alternativama.



Mi smo već pisali o tome koje su najbolje aplikacije za gledanje filmova i serija preko telefona i ako izuzmemo Terrarium TV, koju smo uvrstili na tu listu, onda nam ostaju dve vrlo popularne aplikaije. Više o tome na priloženom linku:

>> Najbolje aplikacije za gledanje filmova ili serija sa prevodom? (VIDEO) [2018] <<

Ipak, ako tragate za aplikacijom koja je praktično klon Terrarium TV, onda je članak koji tražite priložen ispod:

>> Najbolje aplikacije za gledanje filmova ili serija kao zamena za Terrarium TV! <<