Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Sony je na MWC 2015 predstavio novi pametni bluetooth zvučnik koji je pravi "showmen"!

Sony je na MWC 2015 predstavio novi pametni bluetooth zvučnik koji je pravi "showmen"!

Znamo, znamo, ovo nije još jedan običan bluetooth zvučnik... Ovo je pametni Sony BSP60 zvučnik koji će vas oduševiti!

Među mnogim proizvodima na MWC 2015 konferenciji koji su predstavljeni, teško je istaći se i privući pažnju. Međutim ako svoj proizvod začinite sa malo svetlećih elemenata, malo kvalitetnog zvuka i sa malo zanimljive koreografije, onda će on sigurno biti zapažen. Sony to vrlo dobro zna i na MWC 2015 je predstavio svoj novi gedžet koji pruža prvoklasni “showtime”!

Sony-ev BSP60 je opremljen NFC-om koji služi za brzo uparivanje sa Bluetooth-om. BSP60 je mnogo više od običnog zvučnika. On emituje razne boje koje se sinhronizuju sa ritmom muzike, podiže i spušta svoje “uši” koji su ujedno i poklopci za malene zvučnike. Pametni Sony-ev BSP60 zvučnik čak zna i da pleše! On male motorčiće i senzore koji BSP60 zvučniku omogućava da uz ritam muzike zaigra. Na taj način nećete moći tako lako da utišate alarm rano ujutru kada zazvoni za posao što garantuje 100% buđenje. Šalimo se naravno, ovo je zanimljiv način da Sony robotizuje zvučnik i predstavi ga u potpuno novom svetlu. Oni su sa ovim uređajem stvarno uspeli da iskoče iz svakodnevnice i naprave nešto novo.



Možda jedan od najnaprednijih funkcija ovog zvučnika je to što on ima sistem koji reaguje na glasovne komande. Uzbudljivo je to što jednostavnim komandama možete pustiti pesmu, zaustaviti je, naviti alarm, prebaciti poziv na zvučnik i još mnogo toga.

Malo slabija baterija i neka softverska ograničenja mogu sniziti popularnost ovog proizvoda za nijansu, ali opet sačekajmo finalnu verziju ovog uređaja jer će se verovatno te stavke unaprediti.