Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Sony Xperia E5 nam je stigao! Telefon odličnih karakteristika, pristupačne cene.

Sony Xperia E5 nam je stigao! Telefon odličnih karakteristika, pristupačne cene.

Xperia E5 donosi legendarni Sony dizajn i performanse koje olakšavaju svakodnevni život!

Evo osnovnih karakteristika koje odlikuju novi Sony Xperia E5 telefon, a u daljem tekstu pročitajte detaljnije zašto će nova Xperia E5 biti odličan izbor za mnoge korisnike:

• Projektovan za visoke performanse uz snažan procesor, proširenu memoriju i bateriju koja traje i do dva dana
• Sony kamera se automatski adaptira na okruženje i proizvodi oštre i živopisne fotografije
• Elegantan Sony dizajn sa pristupačnim i intuitivnim Xperia korisničkim interfejsom - napravljen da bi zadatke učinio jednostavnijim i zanimljivijim



Kompanija Sony Mobile danas je objavila novi pametni telefon u svojoj ponudi Xperia E5 koji je zabavan i lak za korišćenje. Telefon nudi napredne Sony performanse i unapređenu tehnologiju kamere, po pristupačnim cenama.

Xperia E5 predstavlja novi i beskompromisni pristup sposobnostima pametnog telefona na ovom tržištu” izjavio je Cutomu Sato, direktor produkt marketinga u kompaniji Sony Mobile. “U pitanju je zaista savršen uređaj za sve one koji traže pristupačnu cenu za sjajne performanse, tehnolohiju kamere i vrhunski dizajn telefona”.

Performanse na koje se možete u potpunosti osloniti, sa tri elementa koji obezbeđuju mogućnost da postignete više – brz procesor, veliki kapacitet memorije i trajanje baterije i do dva dana

Podrška kombinaciji snage i performansi je MediaTek MT6735 procesor - njegova napredna Quad-core platforma i brz 4G LTE kapacitet pružaju potpun i živopisan multimedijalan doživljaj.



Preuzimanje i skladištenje sadržaja je takođe pojednostavljeno uz memoriju kapaciteta 16 GB koja je proširiva i do 200GB, putem microSD karticom, pažljivo čuvajući vase aplikacije, muziku, slike i igrice.

Baterija telefona Xperia E5 je dugotrajna i možete je koristiti i do dva dana između punjenja. Preuzimanje aplikacija, gledanje videa, surfovanje društvenim mrežama, sve to bez da redovno posežete za punjačem.

Dostupan u grafitno crnoj i beloj boji, ovaj moćan skup funkcija nalazi se u tankoj formi od 8.2 mm i teži svega 147g te se idealno se uklapa u vaš dlan.

Savršene fotografije, uvek moguće – lakše nego ikada zabeležićete sve te zadivljujuće snimke

Osim što Xperia E5 omogućava lako fotografisanje, prednja kamera od 13MP i zadnja kamera od 5MP prepoznaju gde ste i šta slikate. "Auto Scene Recognition" opcija analizira uslove u kojima se nalazite i šta je ono što fotografišete. Na osnovu analize prilagođava podešavanja za što bolji kvalitet fotografije, a uz dodatnu HDR opciju možete da budete sigurni da su vaše slike jasne i upečatljive na HD ekranu od 5 inča.



Upravljanje kamerom dodatno je olakšano swipe tehnologijom i potpuno novom Share opcijom koja omogućava lako učitavanje na Instagram, Twitter ili Facebook u samo par koraka.

Recite zbogom sporim konekcijama, zamrzavanju i predugom preuzimanju podataka

Smart Cleaner” sistem sve vreme će marljivo raditi u pozadini i obezbediti mogućnost maksimalnog korišćenja svih mogućnosti telefona istovremeno, automatski uklanjajući neiskorišćene procese i keš podatke.



Xperia portfolio ove godine na tržištu predstaviće i “Xperia Tips”, ličnog asistenta koji inteligetno prati vaše navike i na osnovu toga pruža vam relevantne savete i informacije o tome kako da što bolje iskoristite vaš Xperia E5 pametni telefon.

Još napredniji program “Introduction to Xperia” pomoći će vam da lako postavite softver, sinhronizujete vaše naloge i preuzmete sadržaj i aplikacije sa prethodnih uređaja u svega par minuta.

Xperia E5 će se na tržištu Evrope, Latinske Amerike, Bliskog Istoka i Afrike pojaviti početkom jula ove godine.

*Fotografije Sony Xperia E5 u punoj rezoluciji pogledajte OVDE