Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

TCL je predstavio novi XESS Android tablet implementiranim Alex asistentom!

TCL je predstavio novi XESS Android tablet implementiranim Alex asistentom!

Novi TCL-ov, ogromni XESS tablet je gotovo isti kao ovogodišnji Alcatel-ov Xess tablet… Čudno zar ne? Evo i zašto je to tako!

Alcatel je ustvari u vlasništvu TCL kompanije koja između ostalog sada stoji iza BlackBerry DTEK50 i DTEK60. Ako to imamo u vidu, sasvim je logično zašto je novi TCL XESS tablet sličan Alcatel-ovom Xess tablet računaru. U odnosu na njega, novi TCL XESS tablet ima naprednije karakteristike i naprednije funkcije.

 



>> Alcatel je predstavio nove, budžetne pametne satove! [IFA 2016] <<

Tačnije, TCL XESS ima ekran dijagonale 17.3 inča, kameru koja je umrežena samostalno i koja mpže poslužiti za nadzor, a ima i Alexa asistenta. Tablet je posvemu sudeći takođe idealan za celu porodocu, isto kao i Alcatel Xess.

Budući da je prednja kamera FullHD, video pozivanje će biti prijatno iskustvo, kao i kreiranje “selfie video zapisa”.  Njegova cena je 500$ što i nije previše za 17.3 inča tablet sa daljinskmm nadzornom kamerom. No, to nije sve jer TCL XESS ima i JBL audio postavku, ekran FullHD rezolucije, 1.5 GHz procesor, 3 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Doduše, pokreće ga Android 5.1 LolliPop što je možda jedina negativna okolnost.