Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Telenor je obogatio svoju ponudu novim HTC telefonom!

Telenor je obogatio svoju ponudu novim HTC telefonom!

Od sada uz pojedine Telenor pakete možete sebi priuštiti pristupačan HTC telefon, upečatljivog dizajna sa mogućnostima napredne personalizacije.

HTC objavljuje dostupnost u Srbiji novog pametnog telefona HTC Desire 626. Naslednik popularnog modela HTC Desire 620, novi HTC Desire 626 je dostupan u ponudi Telenora. Sa brojnim opcijama za personalizaciju i naprednom kamerom koja snima oštrije fotografije, ovaj pristupačni uređaj donosi iskustvo korišćenja ličnije nego ikada pre.

Naš novi HTC Desire 626 osmišljen je za potpuno prilagođen i lični korisnički doživljaj. Uz bogatstvo naprednih funkcija, svojim korisnicima ovim rešenjem pružamo najbolje u domenu personalizovanog dizajna i performansi”, prokomentarisala je tim povodom Petra Razić Rogić, regionalna direktorka HTC-a za Adriatic regiju.

Jedinstven dizajn i napredne karakteristike za potpuno lični izraz

HTC Desire 626 nudi živopisne boje u predivnom dvobojnom dizajnu, kao i jedinstveni korisnički doživljaj. Jednostavan i intuitivan za upotrebu, pokreće ga Android 5.1 sistem uz HTC Sense korisnički izgled za naprednu i potpuno prilagođenu Android funkcionalnost. Uz pomoć HTC Sense korisničkog izgleda možete da menjate digitalno okruženje telefona u skladu sa promenama sopstvenog stila - maksimalno prilagodljivo i uz minimalan napor. Beskrajne mogućnosti personalizacije dozvoljavaju vam da lako stvarate, delite i iskazujete svoj pun potencijal.



Uz Snapdragončetvorojezgrani procesor takta 1.2 GHz, novi HTC Desire 626 pruža besprekorno i pouzdano iskustvo u radu, sa mogućnostima strimovanja filmova, pokretanja najnovijih aplikacija, igranja omiljenih igara ili prelistavanja fotografija koje izgledaju potpuno živopisno na 5-inčnom LCD ekranu HD rezolucije.

Pregledanje najnovijih vesti ili novosti na kanalima društvenih mreža jednostavno je uz HTC BlinkFeed aplikaciju koja obezbeđuje presonalizaciju željenog sadržaja u trenutku, direktno na desktop-u matične stranice telefona.

>> BlinkFeed je odličan društveni i media hub. Evo zašto! <<

Život iz ugla koji vama odgovara

Bilo da negujete ljubav prema fotografiji ili snimanju kratkih filmova, HTC Desire 626 će vam biti savršeni džepni saputnik. Uz prednju kameru rezolucije 13MP i zadnju sa 5MP, fotografije i selfi-autoportreti izgledaju dobro iz svakog ugla.

HTC Eye Experience rešenje omogućava obradu fotografija sa unapređenim i momentalnim efektima. HTC Desire 626 može da snima video u visokoj rezoluciji od 1080p na obe kamere, koji zatim lako mogu da se montiraju u kratak film uz pomoć ugrađene „HTC Video Highlights“ aplikacije.

Širok dijapazon opcija za skladištenje podataka kreće se od 16 GB interne memorije do priključka za MicroSD karticu koja podržava do 512 GB dodatnog prostora, što ostavlja potpunu slobodu za čuvanje i deljenje sadržaja.



Dostupnost

HTC Desire 626 je dostupan u Telenoru, uz Play+ pakete. U zavisnosti od toga za koji se od Play+ paketa odluče, korisnici će moći besplatno da aktiviraju jedan, dva ili tri digitalna servisa, uz standardne opcije za razgovor, dopisivanje i surfovanje na internetu. Pored toga, svaki od Play+ paketa uključuje minute ka svim mrežama, neograničen broj minuta unutar mreže, SMS i internet. Nepotrošeni minuti, poruke i megabajti prenose se u naredna tri meseca.

Digitalni servis Deezer sa više od 35 miliona pesama omogućava korisnicima da slušaju muziku koju vole u izuzetnom kvalitetu, Sport Uživo donosi rezultate sa terena za 15 različitih sportova. Pored toga, Društvene mreže je mesečni tarifni dodatak koji omogućava pristup Facebook, Twitter i WhatsApp društvenim mrežama uz neograničen internet saobraćaj, Capture pruža mogućnost kreiranja ličnog prostora na internetu u kojem mogu da se sačuvaju, pregledaju i podele fotografije iz mobilnog telefona, dok digitalni servis Novinarnica omogućava korisnicima da čitaju najnovija izdanja popularnih magazina.



Izvor: HTC Srbija