Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Tizer video pokazuje kako je napravljeno zadnje staklo za Oppo Find X3 Pro (VIDEO)

Tizer video pokazuje kako je napravljeno zadnje staklo za Oppo Find X3 Pro (VIDEO)

Pogledajte kako je napravljeno zadnje staklo na telefonu Oppo Find X3 Pro na poslednjem tizer videu.

Ako ste pratili curenja, izgled izbočine za kamere na Oppo Find X3 Pro telefonu do sada bi vam trebao biti poznat. Ali da li ste znali da je cela zadnja ploča napravljena od jednog lista stakla? Složeni oblici izbočine kamere i zakrivljene stranice započinju život kao ravno staklo.

 



Dugotrajni proces toplotne obrade od 40 sati obrađuje i modelira staklo prateći preko 2000 kontrolnih tačaka dizajna. Za bolju površinsku obradu staklo prolazi kroz „OC0 proces“ koji stvara porcelansku glazuru.

Zatim se farba bojom koju Oppo naziva „prozirnim crnim ogledalom“(eng. shine-through mirror black). Video iznad nudi kratak uvid u ceo proces.

Serija Oppo Find X3 biće predstavljena 11. marta. Već je dostupan u pretprodaji u Kini , ali stiže i u Evropu. Jedna od najvećih novina je 10-bitni proces obrade fotografije od početka do kraja - snimanje, čuvanje i prikaz fotografije.

Hans Zimmer will compose custom ringtones for the Oppo Find X3Eddie Redmayne will be featured at the event

U međuvremenu, Oppo koristi poznate zvezde za promociju serije Find X3. Oskarovac Hans Zimmer, kreiraće prilagođene melodije zvona za ovaj telefon, a na događaju će biti i oskarovac Eddie Redmaine.



Find X3 Pro koristiće AMOLED ekran koji je proizveo Samsung, sa LTPO pozadinskom pločom, omogućavajući promenljivu brzinu osvežavanja slike između 5Hz i 120Hz.

Panel će biti Samsungov E4 sa 10-bitnom podrškom za boje i biće prvi ne-Samsung na tržištu sa LTPO panelom.



Očekuje se da će Oppo Find X3 Pro iamti par kamera od 50MP sa Sony-jevim IMXS766 senzorom - jednu za glavnu kameru i jednu za ultraširoku. Takođe očekujemo bateriju od 4.500mAh sa 65W SuperVOOC 2.0 punjenjem i ColorOS 11, zasnovan na Androidu 11.

Da li biste kupili Oppo Find X3 pro kada bi se pojavio kod nas u prodaji?